Stiri despre tricotaje

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Tricotaje combinate cu blană şi rochii purtate peste pulovere, la modă în sezonul rece FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tricotaje combinate cu blană şi rochii purtate peste pulovere, la modă în sezonul rece FOTO

  Piese esenţiale în orice garderobă, tricotajele şi-au depăşit rolul practic şi, dincolo de faptul că ne ţin de cald în zilele de toamnă sau de iarnă, reuşesc să se impună ca „vedete” în alcătuirea ţinutelor şic pentru sezonul rece. Printre cele mai interesante combinaţii se află puloverele supradimensionate accesorizate cu gulere şi eşarfe de blană, dar şi conceptul de rochie elegantă purtată peste pulover.

 • Iarnă în pulovere supradimensionate, pe gât şi cu mâneci extralungi FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iarnă în pulovere supradimensionate, pe gât şi cu mâneci extralungi FOTO

  Sezonul rece se anunţă unul pus la adăpost de intemperii, cel puţin din punct de vedere vestimentar. Modelele de pulovere în vogă sunt extrem de confortabile şi călduroase, mai degrabă asemănătoare cu păturile sub care îţi vine să te cuibăreşti atunci când temperaturile scad cu multe grade sub zero. Supradimensionate, tricotate din fire groase, cu mâneci foarte lungi sau pe gât, puloverele pentru această toamnă-iarnă invită parcă la hibernare.

 • Cum au ajuns femeile dintr-o comună de oieri să lucreze pentru Prada, Benetton şi Valentino: „Nu cred c-o să ajung să port vreodată haine aşa fine!“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum au ajuns femeile dintr-o comună de oieri să lucreze pentru Prada, Benetton şi Valentino: „Nu cred c-o să ajung să port vreodată haine aşa fine!“

  O întreprinzătoare din Argeş şi-a deschis, într-una dintre cele mai pitoreşti localităţi din judeţ, un business ce n-are nimic de-a face cu activitatea de bază a localnicilor, oieritul. Este vorba de un atelier de tricotaje şi broderii ce produce la standarde mai mult decât pretenţioase, fiindcă produsele ce ies din mâinile femeilor de la Corbi sunt îmbrăcate de clientela unor firme precum Valentino, Benetton, Prada, Luisa Spagnoli şi Max Mara.

 • FOTO VIDEO Şase acte de vandalism neobişnuite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Şase acte de vandalism neobişnuite

  Cu puţină imaginaţie, protestele pot atrage mai multă atenţie, atâta timp cât ele nu se transformă în acte de vandalism, aşa cum s-a întâmplat în cele şase cazuri prezentate mai jos. Toate aceste forme de protest sunt împotriva legii.

 • Tricotatul şi-a găsit locul de cinste
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tricotatul şi-a găsit locul de cinste

  Artele şi meşteşugurile nu sunt doar hobby-uri. Trei designeri prezenţi în cadrul Săptămânii Modei din Londra ne demonstrează că o viziune potrivită poate fi folosită pentru a crea modele bine definite.