Stiri despre transe

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Portugalia, Luxemburg şi Belgia, primele state care au primit bani din fondul european de relansare. Ce sume au fost alocate fiecărei ţări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Portugalia, Luxemburg şi Belgia, primele state care au primit bani din fondul european de relansare. Ce sume au fost alocate fiecărei ţări

  Portugalia, Luxemburg şi Belgia au devenit marţi primele state membre UE care au primit primele tranşe din fondul european de relansare de 800 de miliarde de euro (950,8 miliarde de dolari), menit să le ajute să-şi revină din pandemie şi să îşi facă economiile mai ecologice şi mai digitalizate, transmite Reuters.

 • Administratorul special al Oltchim: „Banii pentru disponibilizaţi vor fi plătiţi intregral în aprilie“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Administratorul special al Oltchim: „Banii pentru disponibilizaţi vor fi plătiţi intregral în aprilie“

  În Oltchim Râmnicu Vâlcea, în acest moment, mai lucrează aproximativ 2.000 de persoane. În ultimii ani, s-au făcut disponibilizări în două tranşe, în 2013, când au plecat acasă 969 de salariaţi, şi în 2015, când au mai plecat încă 252. De atunci, lună de lună, aceştia au primit plăţi compensatorii. În luna aprilie, disponibilizaţii îşi vor primi integral banii.

 • Noi microbuze şcolare pentru elevii de la Olt
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Noi microbuze şcolare pentru elevii de la Olt

  Două microbuze şcolare destinate transportului elevilor din instituţiile de învăţământ din judeţul Olt urmează să sosească până la finele acestei săptămâni.

 • Liber la plata taxelor şi impozitelor locale. VEZI aici cine nu plăteşte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Liber la plata taxelor şi impozitelor locale. VEZI aici cine nu plăteşte

  Alexăndrenii pot merge începând de astăzi să îşi plătească taxele şi impozitele locale. Municipalitatea a oferit posibilitatea oamenilor să achite dările în două tranşe fără a fi percepute penalităţi, respectiv prima până la 31 martie, iar cea de-a doua până la data de 30 septembrie 2012.

 • Penultima tranşă de la FMI intră luni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Penultima tranşă de la FMI intră luni

  Boardul Fondului Monetar Internaţional (FMI) a decis ieri, la Washington, eliberarea celei de-a şaptea tranşe din împrumutul acordat României, de aproximativ 900 de milioane de euro.

 • EXCLUSIV: Board-ul FMI a aprobat tranşele pentru România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV: Board-ul FMI a aprobat tranşele pentru România

  Board-ul Fondului Monetar Internaţional (FMI) a acceptat, vineri, concluziile celei de-a doua şi de-a treia evaluări a Programului Economic convenit cu România, a declarat, pentru "Adevărul", reprezentantul României la FMI, Mihai Tănăsescu. Astfel, banii aferenţi celor două tranşe de împrumut vor fi viraţi în cel mult 48 de ore de la încheierea dezbaterilor.

 • Comisia Europeană ne dă banii în martie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Comisia Europeană ne dă banii în martie

  România va primi următoarea tranşă de împrumut din acordul încheiat cu Comisia Europeană (CE), în valoare de un miliard de euro, la începutul lunii martie, potrivit unei decizii adoptate marţi de Consiliul miniştrilor de Finanţe ai statelor UE - ECOFIN.

 • FMI: Datoriile companiilor de stat afectează întreaga economie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FMI: Datoriile companiilor de stat afectează întreaga economie

  Nivelul arieratelor în economie a rămas marea restanţă a Guvernului în Programul Economic convenit cu FMI, iar datoriile întreprinderilor de stat afectează întreaga economie, au transmis, miercuri, finanţatorii externi.

 • România va folosi jumătate din cele două tranşe din partea FMI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România va folosi jumătate din cele două tranşe din partea FMI

  România va putea folosi jumătate din cele două tranşe ale acordului de împrumut încheiat cu Fondul Monetar Internaţional pentru finanţarea deficitului bugetar, a declarat vineri, la Bucureşti, ministrul român de finanţe, care şi-a exprimat încrederea că următoarele tranşe nu vor fi utilizate pentru plata salariilor şi a pensiilor.

 • Vlădescu: Nu vom mai aduce bani de la FMI la bugetul de stat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vlădescu: Nu vom mai aduce bani de la FMI la bugetul de stat

  Ministrul Finanţelor Publice, Sebastian Vlădescu, a declarat vineri că jumătate din următoarele două tranşe de la FMI vor merge către bugetul de stat, dar speră că nu va mai fi nevoie de alţi bani de la Fond pentru finanţarea deficitului până la finalul acordului. Ministrul a confirmat ceea ce surse oficiale guvernamentale declarau, joi, pentru „Adevărul".

Modifică Setările