Stiri despre trafic copii

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Acceptă Partidul Popular European ca un partid al cărui primar a întreţinut relaţii sexuale plătite, cu copii răpiţi, să îi fie în continuare membru?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Acceptă Partidul Popular European ca un partid al cărui primar a întreţinut relaţii sexuale plătite, cu copii răpiţi, să îi fie în continuare membru?

  Mass-media din toată ţara au relatat faptele primarului din Mogoşeşti-Siret care a declarat în faţa procurorilor  DIICOT şi în instanţa de judecată că a întreţinut relaţii sexuale, plătite, cu doi copii, în sediul primăriei. Repet: domnul Butnariu Damian a întreţinut relaţii sexuale (orale) în primărie, cu două fete minore, una fiind răpită de la şcoală ca să îi fie adusă şi apoi bătută ca să nu spună şi aruncată în curtea mamei ei.

 • Primul „loc de muncă”, la doar 12 ani: vândută de mama sa pentru a fi violată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primul „loc de muncă”, la doar 12 ani: vândută de mama sa pentru a fi violată

  Un cartier din Cambodgia este centrul mondial al traficului de copii în scopul exploatării sexuale. De cele mai multe ori, persoanele care vând copiii sunt chiar mamele acestora. CNN şi actriţa Miro Sorvino au fost în capitala Phnom Penh de unde s-au întors cu un reportaj cutremurător despre fetiţe vândute de părinţi spre a fi violate de oameni în toată firea.

 • VIDEO Mama „îngerului din Grecia“ spune că îşi vrea copilul înapoi. Femeia a mai încercat să-şi vândă doi copii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Mama „îngerului din Grecia“ spune că îşi vrea copilul înapoi. Femeia a mai încercat să-şi vândă doi copii

  Femeia de etnie romă din Bulgaria, care pretinde că este mama fetiţei descoperite în Grecia aflate în grija unei familii străine, susţine că îşi vrea fiica înapoi, de care s-a despărţit împotriva dorinţei ei. Mamă a zece copii, aceasta a spus că nu a primit bani atunci când a lăsat-o pe Maria în Grecia, însă oficialii bulgari spun că a mai fost arestată din cauză că ar fi încercat să-şi vândă copiii.

 • Copiii din Ţăndărei au cerşit mii de lire sterline
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Copiii din Ţăndărei au cerşit mii de lire sterline

  Un ţigan bătrân recunoaşte faptul că, de câţiva ani, micuţii din oraşul ialomiţean în care trăieşte sunt trimişi peste graniţă să facă bani din mila străinilor. Familiile celor care au fost săltaţi, joia trecută, fiind suspectaţi de poliţişti că ar fi făcut trafic cu minori aşteaptă veşti de la Bucureşti, unde are loc „judecata de la tribunalul mare“.

 • VIDEO Americanii luau „orfani“ care aveau părinţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Americanii luau „orfani“ care aveau părinţi

  Copiii pe care adepţii bisericii baptiste voiau să-i scoată din Haiti, pe motiv că sunt orfani, aveau de fapt rude în viaţă, care nu ştiau nimic de planul misionarilor, a dezvăluit ieri organizaţia SOS Children’s Village.