Stiri despre the dark knight

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce am învăţat din
blockbusterurile anilor 1990 şi 2000
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce am învăţat din blockbusterurile anilor 1990 şi 2000

  În adolescenţă am fost mare amator de blockbusteruri. Am văzut şi revăzut, de zeci de ori poate, seriile „Terminator” 1-2-3, Trilogia „Matrix”, apoi trilogia „Batman” (The Dark Knight) al lui Christopher Nolan.

 • Ce sacrificii au făcut actorii pentru a intra în pielea personajelor: insomnie forţată şi diete duse la extrem
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce sacrificii au făcut actorii pentru a intra în pielea personajelor: insomnie forţată şi diete duse la extrem

  Trăiesc pe picior mare, sunt mereu în lumina reflectoarelor şi în atenţia presei, însă meseria de actor nu este una uşoară şi nici pe departe la fel de fabuloasă pe cât pare. Adeseori, pentru a intra cât mai bine în pielea personajelor, actorii apelează la măsuri extreme, ce le pun în pericol sănătatea. Acesta este cazul unor nume celebre, precum Charlie Sheen, Heath Ledger sau Nicolas Cage.

 • Filme despre originea divină a legilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Filme despre originea divină a legilor

  Am scris de curând despre Boondock saints, un film neobişnuit, care a eşuat spectaculos în 1999. Eu îl recomand tinerilor băbaţi cu încredere. Este un film foarte violent, doi tineri neobişnuiţi ne învaţă că ceea ce simţim, ca bărbaţi, este că trebuie să îngenunchem în faţa lui Dumnezeu şi să exterminăm oamenii răi. Este Fight club pentru oameni care nu mai au 14 ani.

 • Despre Christopher Nolan
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre Christopher Nolan

  Poetul oraşului întunecat în vremea noastră este Chrisopher Nolan. Inception este povestea despre locul poetului în acest oraş. Revenirea tragediei şi a nopţii întunecate a sufletului, pentru a fura o zicere creştină, este un atac asupra Iluminismului care a creat democraţia, dar nu o tentativă de a distruge democraţia, ci de a o apăra şi îmbunătăţi.

Modifică Setările