Stiri despre televiziune publica

  14 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • La ce serveṣte TVR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La ce serveṣte TVR

  Petrec o scurtă vacanṭă la Sunny Beach. De zece ani vin la bulgari la început de vară. Ieri, în timp ce aṣteptam să se coacă o pizza de după-amiază, o doamnă mă întreabă: de ce trebuie oare să cheltuim banii în Bulgaria, în loc să-i lăsăm în România?

 • Ce spune Comisia de Etică a TVR despre prezenţa lui Florin Salam la postul public
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce spune Comisia de Etică a TVR despre prezenţa lui Florin Salam la postul public

  Comisia de Etică şi Arbitraj (CEA) a Societăţii Române de Televiziune (SRTv), care a fost sesizată privind prezenţa lui Florin Salam în emisiunea Iulianei Marciud, „Destine ca-n filme“, difuzată de TVR 2, spune că alegerea invitaţilor este responsabilitatea realizatorilor, precizând că TVR îşi doreşte să devină un „spaţiu viu de dezbatere publică deschis şi accesibil tuturor opiniilor şi orientărilor din societate“.

 • Piatra din casă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piatra din casă

  Nu e loc de nicio singură urmă de îndoială. Demisia d-lui Elwis Claudiu Săftoiu din funcţia de preşedinte-director general al SRTV e departe de a fi expresia unui act de voinţă unilateral. Avem de-a face, fără doar şi poate, cu o demisie forţată, impusă.

 • Cartea basarabeană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cartea basarabeană

  Încă din vară, principalii actori politici de la Bucureşti şi-au reamintit brusc că România se învecinează cu Republica Moldova, că Republica Moldova nu este o ţară oarecare, că acolo trăieşte o populaţie majoritar românească şi că această populaţie poate avea un rol deloc neglijabil în rezultatele alegerilor europarlamentare şi prezidenţiale din cursul anului 2014.

 • Asasinat la TVR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Asasinat la TVR

  Ṣedinṭa ultimului Consiliu de administraṭie al TVR a confirmat, pentru cei care nu fac parte din cercul închis al puterii, că violul la care este supusă instituṭia, despre care am scris anterior, va sfârṣi conform planului: prin strangularea victimei. Cei din interiorul cercului o ṣtiau deja.

 • Iulian Comănescu: De ce ne trebuie TVR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iulian Comănescu: De ce ne trebuie TVR

  De ce/la ce ne trebuie TVR? Întrebarea a revenit obsesiv în mai toate discuţiile (avizate) pe care le-am purtat în ultima vreme şi, mai ales, la AraDocs, un colocviu despre televiziunea publică şi producţiile independente, organizat la începutul acestei săptămîni de DocuMentor, asociaţia lui Florin Iepan. Răspunsul la întrebare e destul de simplu, dar merită argumentat în mod serios.

 • Grevă generală: jurnaliştii greci au ieşit în stradă ca să protesteze faţă de închiderea televiziunii publice. „E o măsură demnă de Ceauşescu”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grevă generală: jurnaliştii greci au ieşit în stradă ca să protesteze faţă de închiderea televiziunii publice. „E o măsură demnă de Ceauşescu”

  După ce guvernul grec a hotărât să închidă temporar societatea de radiodifuziune, presa elenă a intrat în grevă, denunţând măsura Executivul ca fiind una „dictatorială, demnă de Ceauşescu”. Greva generală, de 24 de ore, a început miercuri, la ora locală 06.00, informează RIA Novosti.

 • Băsescu: TVR trebuie desfiinţată şi reînfiinţată pe baze noi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Băsescu: TVR trebuie desfiinţată şi reînfiinţată pe baze noi

  Preşedintele Traian Băsescu a declarat, miercuri seară, că TVR trebuie desfiinţată şi reînfiinţată pe baze noi, el afirmând că acest post de televiziune a ajuns "o afacere" şi dând exemplul unei "televiziuni care funcţionează" în două camere şi este mai dianamică decât postul public.

Modifică Setările