Stiri despre teatrul ariel

  21 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cu teatrul în misiune la Râmnicu Vâlcea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cu teatrul în misiune la Râmnicu Vâlcea

  Uităm uneori că prin alte locuri ferite de larma oraşelor mari unde oferta culturală e vrând nevrând mai bogată, a face ceva bun în acest sens, pentru populaţie devine o misiune. Şi ce-ar însemna asta? Evident ocazii cât mai multe pentru localnici cu ajutorul scenei, de a trăi frumos şi diferit cotidianul care adesea copleşeşte cu ponoseala şi problemele lui.

 • Nu facem şi noi un copil?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nu facem şi noi un copil?

  Din senin îi vine ideea să facă un copil. Ar fi frumos ca ei doi, doctoranda şi muzicianul, să dea naştere unei vieţi. Să îngrijească de un bebe. De-a dreptul idilic. Dar... în poluarea asta? În lumea noastră plină de ticăloşie? Dacă îţi pasă cît de cît de umanitate, nu te mai apuci să faci copii. Îţi înghiţi instinctul. Mai ales cînd ştii că fiecare nouă progenitură se transformă într-o sursă de poluare. Aşa că facem copii sau nu?

 • Râmnicenii sting lumina de “Ora Pământului”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Râmnicenii sting lumina de “Ora Pământului”

  Pentru al cincilea an consecutiv, cetăţenii din Râmnicu Vâlcea vor stinge lumina în “Ora Pământului”. Şi instituţiile publice sau marile societăţi comerciale au fost invitate să oprească iluminatul interior şi exterior sâmbătă seara.

 • Bugetul Teatrului Ariel, înjumătăţit. Primăria refuză să plătească bani pentru deratizare pe hârtie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bugetul Teatrului Ariel, înjumătăţit. Primăria refuză să plătească bani pentru deratizare pe hârtie

  Teatrul Ariel va avea în acest an un buget de 1,6 milioane de lei, cu aproape 50 % mai mic decât cel de anul trecut. Conducerea primăriei Râmnicu Vâlcea nu mai vrea să plătească sume exorbitante pentru lucrări efectuate doar pe hârtie sau chiria pentru apartamentul la care au acces, în mod normal, doar actorii din alte oraşe sau diverşi invitaţi.

 • Zeci de colaboratori ai Teatrului Ariel, tăiaţi de pe statul de plată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zeci de colaboratori ai Teatrului Ariel, tăiaţi de pe statul de plată

  Măsura a fost dispusă de conducerea Primăriei Râmnicu Vâlcea după ce auditorii au constatat că în instituţia de cultură se aruncă cu bani în stanga şi-n dreapta, iar mai mulţi angajaţi au şi calitatea de colaboratori, aceştia fiind plătiţi şi în baza unor contracte civile sau pentru drepturi de autor.

 • FOTO Râmnicenii au ieşit în stradă pentru a sărbători Ziua Imnului Naţional “Revoluţionarii” de la 1848 au defilat prin centrul oraşului Râmnicu Vâlcea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Râmnicenii au ieşit în stradă pentru a sărbători Ziua Imnului Naţional “Revoluţionarii” de la 1848 au defilat prin centrul oraşului Râmnicu Vâlcea

  Locuitorii municipiului Râmnicu Vâlcea au sărbătorit cu fast împlinirea a 165 de ani de la prima intonare,  într-un cadru oficial, a imnului „Deşteaptă-te, române!”.  Actorii Teatrului “Ariel” , îmbrăcaţi în haine de epocă, au defilat pe străzile din centrul oraşul încercând să redea momentul când paşoptiştii s-au unit şi au cântat, în Râmnicu Vâlcea, cântecul revoluţionar.

 • Teatrul de Operetă ”Ion Dacian” organizează o microstagiune la Târgu-Mureş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatrul de Operetă ”Ion Dacian” organizează o microstagiune la Târgu-Mureş

  Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian” va susţine în perioada 10-16 mai, la Târgu-Mureş, cea mai amplă microstagiune desfăşurată în cadrul turneului naţional, iniţiat în stagiunea 2012-2013. Programul evenimentelor include spectacole de operetă, musical, gale, concerte şi activităţi pentru copii, care au loc la Teatrul Naţional Târgu Mureş, Teatrul Ariel şi la Hotel President.

 • Teatrul Ariel s-a mutat, în sfârșit, în casă nouă!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Teatrul Ariel s-a mutat, în sfârșit, în casă nouă!

  Teatrul Ariel s-a mutat oficial în noul sediu, situat pe strada Poligrafiei, unde acum aproape 20 de ani funcționa fostul cinematograf Progresul (cunoscut ca ”Pitic”, deoarece acesta era destinat copiilor).

 • Spectacole pentru copii, la Teatrul Ariel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spectacole pentru copii, la Teatrul Ariel

  De Ziua Internaţională a Copilului, Consiliul Judeţean Mureşi invită copiii să se lase pătrunşi de atmosfera de basm şi aventură tipice zilei lor. Astfel, vor fi organizate activităţi menite să stârnească interesul acestora faţă de literatură, competiţie şi teatru.

 • Râmnicu Vâlcea: Nică şi Lăpuşneanu la Teatrul Ariel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Râmnicu Vâlcea: Nică şi Lăpuşneanu la Teatrul Ariel

  Astăzi, începând de la ora 12.00, vâlcenii sunt invitaţi la teatru. Pe scena Cinematografului Ostroveni, actorii Teatrului Ariel pun în scenă piesa „Amintiri... Amintiri" după Ion Creangă.

 • Râmnicu Vâlcea: „Lăpuşneanul”, o premieră istorică a Teatrului Ariel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Râmnicu Vâlcea: „Lăpuşneanul”, o premieră istorică a Teatrului Ariel

  Cea mai aşteptată premieră a toamnei a avut loc duminică seara pe scena Cinema Ostroveni. După săptămâni de pregătiri asidue, actorii teatrului Ariel au adus în faţa publicului o piesă inspirantă şi plină de har ce a fost aplaudată minute în şir de o sală plină. 

 • Târgu-Mureş: Veniţi în Ţara lui Moş Crăciun!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Târgu-Mureş: Veniţi în Ţara lui Moş Crăciun!

  Moş Crăciun şi-a stabilit temporar reşedinţa la Casa de Cultură „Mihei Eminescu”. Aici copiii cuminţi însoţiţi de părinţi sau bunici vor avea parte de numeroase surprize.

Modifică Setările