Stiri despre targu-mures

  1867 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • De ce fuge România 
de fondurile europene şi care este miza parteneriatului public-privat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce fuge România de fondurile europene şi care este miza parteneriatului public-privat

  Conflictul dintre Guvernul României şi Comisia Europeană în privinţa finanţării din bani europeni a proiectelor mari de infrastructură a atins noi cote săptămâna aceasta: comisarul european pentru politică regională, Corina Creţu, a atacat dur guvernarea Dăncilă. Cel mai fierbinte subiect? Autostrada Târgu Mureş – Iaşi – Ungheni.

 • Dan Dungaciu, Petrişor Peiu: Orban Viktor a trecut mai multe linii roşii. Bucureştiul hrăneşte crocodilul în continuare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dan Dungaciu, Petrişor Peiu: Orban Viktor a trecut mai multe linii roşii. Bucureştiul hrăneşte crocodilul în continuare

  Bucureştiul a adoptat o politică de concesii şi de evitare a punerii Budapestei în faţa consecinţelor faptelor sale, acceptând năstruşniciile deloc inocente ale lui Orban Viktor, considerând că, dacă îl vor lăsa să facă câte o prostioară, acesta se va potoli, astâmpărându-şi setea de provocare. Această politică a devenit aşadar discutabilă şi un semn vădit de slăbiciune, susţin analiştii Dan Dungaciu şi Petrişor Peiu.

 • Când este periculoasă muşcătura de căpuşă şi cum trebuie să procedezi când păţeşti asta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când este periculoasă muşcătura de căpuşă şi cum trebuie să procedezi când păţeşti asta

  E suficient să ajungi o singură dată la secţia de infecţioase sau la serviciul de urgenţă ca să afli câte persoane au fost muşcate de căpuşe. Chiar şi medicii spun că incidenţa a crescut în ultimii ani şi că aceste insecte apar şi în locuri mai puţin obişnuite. Cel mai important este ca aceste căpuşe să fie îndepărtate corect, iar majoritatea medicilor spun că un tratament ulterior este necesar.

 • Alegeri
locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Mureş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alegeri locale 2016. Rezultatele scrutinului pentru CJ Mureş

  Biroul Electoral Judeţean Mureş a făcut publice datele oficiale cu privire la numărul voturilor obţinute în judeţ pentru Consiliul Judeţean. Dacă la Consiliul Local UDMR are cei mai mulţi consilieri, la alegerile locale 2016 situaţia este asemănătoare şi la judeţ. Formaţiunea maghiară are 15 consilieri judeţeni, urmată de PNL şi PSD.

 • Luptă foarte strânsă în două localităţi din Mureş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Luptă foarte strânsă în două localităţi din Mureş

  În două localităţi din judeţul Mureş fotoliul de primar a fost câştigat la limită. Un vot i-a despărţit pe candidaţi în Cristeşti, iar în Mădăraş primarul ales a câştigat la o diferenţa de două voturi faţă de adversarul său.

 • Ce poţi face după Paşte cu ouăle care îţi rămân
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce poţi face după Paşte cu ouăle care îţi rămân

  Sărbătorile de Paşte sunt prilej de bucurie, mai ales pentru copiii care adună ouă roşii. În multe locuri din ţară, ei se adună în faţa bisericii şi ciocnesc ouă împreună cu ceilalţi copii şi cu localnicii. Iar apoi fac schimb de ouă. După sărbători, gospodinele pot folosi ouăle rămase: fie în reţete dulci, fie în cele sărate. Până şi coaja ouălor poate folosi la ceva.

 • Ciprian Dobre,
urmărit penal de procurorii D.N.A.
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ciprian Dobre, urmărit penal de procurorii D.N.A.

  Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Ciprian Dobre este suspect de luare de mită, spălare de bani şi folosirea influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite. Procurorii DNA au dispus urmărirea penală a acestuia.

 • Victime şi
călăi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victime şi călăi

  După ce în trecutul sezon teatral i s-a jucat cu notabil succes o adaptare după binecunoscutul său roman „Tihna“, Attila Bartiş revine la Compania „Tompa Miklós” a Naţionalului târgumureşean în dublă calitate.

 • Edit
Botorog, românca ce vrea să aducă experienţa Sprachenakademie la Târgu-Mureş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Edit Botorog, românca ce vrea să aducă experienţa Sprachenakademie la Târgu-Mureş

  Cel mai mare centru de limbi străine din Aachen, Germania finalizează acum la sfârşitul lui martie primul său program pilot de predare a limbii germane în România, la Târgu-Mureş. Proiectul a fost posibil datorită unei românce, Edit Botorog care i-a cucerit pe nemţi prin calitatea profesională şi umană şi i-a convins să deschidă în Ardeal primul centru-partener de limbă şi cultură germană.

 • 32 de mureşeni blocaţi în Bruxelles
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  32 de mureşeni blocaţi în Bruxelles

  Zeci de turişti mureşeni aşteaptă să se întoarcă în ţară. Aceştia ar fi trebuit astăzi să decoleze din capitala Belgiei, dar deocamdată aeroporturile sunt închise.