Stiri despre tacerea mieilor

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Tăcerea sindicatelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tăcerea sindicatelor

  Tăcerea sindicatelor a devenit asurzitoare în condiţiile încălcării tuturor promisiunilor făcute de PSD în recenta campanie electorală. Când spun ,,tăcere”, numai parţial pot face referire la celebrul film ,,Tăcerea mieilor”.

 • Idealistul şi anarhistul VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Idealistul şi anarhistul VIDEO

  GHIVECI Regizorul Jon Watts şi armata lui de scenarişti încearcă să îngrămădească de toate în noul „Spider-Man: Homecoming“: film cu supereroi, film de acţiune, comedie delirantă şi teen movie (film cu adolescenţi, despre viaţa în colegiu). Culmea este că, în mare, le şi reuşeşte, filmul fiind, în orice caz, o comedie excelentă, dar şi o meditaţie despre ce mai înseamnă anarhismul în ziua de azi, când toţi avem o familie de întreţinut.

 • Cele mai
cunoscute replici de final din filme
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai cunoscute replici de final din filme

  Ziarul britanic „The Telegraph“ a publicat joi o scurtă listă a celor mai cunoscute replici de final din filme, printre acestea fiind producţii de mare succes în cinematografia contemporană.

 • De la „Masacrul din Texas“ la „Tăcerea
Mieilor“: poveştile reale din spatele filmelor de groază
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la „Masacrul din Texas“ la „Tăcerea Mieilor“: poveştile reale din spatele filmelor de groază

  Cele mai cumplite crime ale lumii, cele mai sângeroase masacre şi temuţii „monştri“, majoritatea afectaţi de tulburări psihice şi deghizaţi în oameni de rând, au dat naştere unor capodopere cinematografice greu de egalat, precum „Texas  Chainsaw Massacre“, un cult al genului horror, ce a împlinit 40 de ani anul acesta, „Psycho“ sau „Tăcerea Mieilor“. Inspirate din fapte adevărate, peliculele horror ascund poveşti cutremurător de reale.

 • Jodie Foster s-a căsătorit cu fosta iubită a prezentatoarei Ellen DeGeneres
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jodie Foster s-a căsătorit cu fosta iubită a prezentatoarei Ellen DeGeneres

  Actriţa şi regizoarea Jodie Foster (51 de ani) s-a căsătorit cu partenera sa de viaţă, fotografa Alexandra Hedison. Cea din urmă a devenit cunoscută pentru relaţia de trei ani cu prezentatoarea Ellen DeGeneres. Foster şi Hedison şi-au unit destinele la sfârşitul săptămânii trecute.

 • Anii în care Oscarurile şi-au desemnat câştigătorii de necontestat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Anii în care Oscarurile şi-au desemnat câştigătorii de necontestat

  În prezent, gala premiilor Oscar reprezintă un teren pe care joacă mai mulţi actori şi pe care se bat mai multe filme. În anii trecuţi, însă, cele mai importante premii erau clar adjudecate, în ciuda competiţiei, de cei mai talentaţi actori, iar cele mai bune filme erau clar apreciate.

 • VIDEO Bătrânul
MGM, „fioros“ şi la 90 de ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Bătrânul MGM, „fioros“ şi la 90 de ani

  Din 1924, studiourile MGM (Metro-Goldwyn-Mayer), ce marchează Epoca de Aur a filmelor de la Hollywood, au produs capodoperele unor generaţii, demne de peste 175 de Oscaruri. „Vrăjitorul din Oz“, „Tom şi Jerry“, „Tăcerea mieilor“ şi „Rocky“ sunt câteva dintre operele ce au scris istoria companiei cu imaginea leului furios ce rage.

Modifică Setările