Stiri despre statut social

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dumneavoastră
sau tu?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dumneavoastră sau tu?

  E mai dificil de răspuns decât pare la prima vedere, şi riscurile să faci o gafă şi să ieşi cu imaginea şifonată dintr-o astfel de situaţie, sau cu stima de sine învineţită semnificativ, mai mari decât credeţi.

 • Paradoxul natalităţii în România: cei care ar trebui să facă copii nu pot, iar cei care pot îi lasă de izbelişte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Paradoxul natalităţii în România: cei care ar trebui să facă copii nu pot, iar cei care pot îi lasă de izbelişte

  Au statut social peste medie, o locuinţă proprie, studii superioare sau chiar post-universitare şi vârstă trecută de 30 de ani. Este profilul românilor care îşi doresc cu ardoare un copil dar care, din diverse cauze medicale, nu-l pot avea. La pol opus, prea mulţi români care au numeroşi copii nu reuşesc să aibă grijă de ei şi îi abandonează.

 • Mâncarea ca instrument psihologic. Cum folosim delicatesele
culinare ca să ne recăpătăm încrederea şi statutul social
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mâncarea ca instrument psihologic. Cum folosim delicatesele culinare ca să ne recăpătăm încrederea şi statutul social

  Conform unor studii recente, oamenii cumpără mâncare mult peste bugetul pe care şi-l permit în încercarea de a-şi recăpăta statul social. Acest lucru este valabil şi în cazul casei sau maşinii pe care o deţin, dar mâncarea este ceva mult mai la îndemână, mai ales după ce au observat că această mişcare chiar poate schimba percepţia celor din jur despre ei.

 • Casă sau apartament?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Casă sau apartament?

  Pe piaţa imobiliară se manifestă un nou trend. Proprietari de casă aleg a se muta din nou la apartament. De ce se întâmplă acest lucru şi cum va evolua el, am încercat a vă raspunde în parte prin articolul meu.

 • Asertivitatea de la semi-muscă la super-grea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Asertivitatea de la semi-muscă la super-grea

  Mie mi se întamplă în felul următor când urmează ceva ce am de învăţat. Mai întâi apare un „semn” pe un teren complet virgin de respectiva idee, concept, situaţie etc, iar semnul se tot repetă până mă prind că e ceva cu el.

 • Ne atrag oamenii de rangul nostru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ne atrag oamenii de rangul nostru

  Cu cât persoana pe care o cunoaştem are un background social mai aproape de al nostru, cu atât creierul dă mai multe semne de „fericire“. În mod natural, oamenii tind spre parteneri, de prietenie sau de viaţă, din aceeaşi categorie socială, au descoperit cercetătorii americani.

 • Românii se visează şefi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Românii se visează şefi

  Puterea de a decide, statusul social, dorinţa de independenţă personală şi de a avea venituri cât mai mari îi determină pe mulţi să-şi dorească funcţii de conducere. Românii sunt atraşi în continuare de mirajul şefiei. Mulţi visează chiar la afacerea lor, sperând să fie mereu propriii lor şefi.

Modifică Setările