Stiri despre sorin minea

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • ANALIZĂ De ce se scumpesc alimentele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANALIZĂ De ce se scumpesc alimentele

  Ouăle, untul, fructele şi legumele s-au scumpit semnificativ în ultimele luni, dar nici alte alimente nu au fost scutite de creşterea preţurilor. Producătorii susţin că ei nu au majorat preţurile, astfel că ministrul Agriculturii a cerut o anchetă, aruncând şi această vină pe marile supermarketuri. Cauzele scumpirilor sunt însă multiple.

 • Supra-acciza la
carburanţi aduce un val de scumpiri până-n Crăciun
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Supra-acciza la carburanţi aduce un val de scumpiri până-n Crăciun

  Transporturile, industria alimentară şi patronatele sunt de acord că introducerea supraaccizei la carburanţi nu se va resimţi aproape deloc în perioada imediat următoare, scumpiri ale preţurilor putându-se înregistra doar în mod speculativ, la comercianţii care nu fac niciun fel de calculaţie de preţ. Impactul major va avea loc însă spre sfârşitul anului, când toate cheltuielile suplimentare se vor reflecta în preţuri.

 • Soluţia lui Irimescu pentru reducerea risipei alimentare: creşterea preţurilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Soluţia lui Irimescu pentru reducerea risipei alimentare: creşterea preţurilor

  Oamenii ar putea fi determinaţi să reducă risipa alimentară prin creşterea preţurilor la alimente, adoptarea unor reglementări fiscale, promovarea unei legi antirisipă, sunt concluziile Conferinţei „Reducem risipa alimentară. Preţuim hrana!“, la care au participat ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, alţi oficiali şi mai mulţi reprezentanţi ai mediului de afaceri.

 • Salvarea producătorilor români nu vine cu lacătul pe uşa hipermarketurilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Salvarea producătorilor români nu vine cu lacătul pe uşa hipermarketurilor

  Deputaţii reiau, cu sprijinul ministrului Agriculturii, ideea închiderii marilor magazine în zilele de duminică cu scopul stimulării vânzărilor producătorilor români. În lipsa unor măsuri suplimentare, fermierii autohtoni, dar nici statul nu vor avea de câştigat din limitarea programului hipermarketurilor.

 • Producătorii de salam de Sibiu au îngropat securea războiului şi au constituit o asociaţie. Cu sediul în Bacău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Producătorii de salam de Sibiu au îngropat securea războiului şi au constituit o asociaţie. Cu sediul în Bacău

  Aşa-zisul conflict pe tema denumirii „Salam de Sibiu“ s-a stins prin înfiinţarea Asociaţiei Producătorilor de Salam de Sibiu (APSS), cu sediul în Bacău. Procesatorii de mezeluri Agricola Bacău, Aldis, H&E Reinert, Salsi şi Scandia Română, care realizează 90% din producţia de Salam de Sibiu din România, au înfiinţat această asociaţie, pentru a proteja marca la nivel comunitar, anunţă fondatorii.

 • Europa ne impune cenzura. Felix ne apără de dictatura lui Barroso. Gâdea e la datorie. Despre sceleraţi şi trădători
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Europa ne impune cenzura. Felix ne apără de dictatura lui Barroso. Gâdea e la datorie. Despre sceleraţi şi trădători

  Fraţilor, se anunţă dictatură mare în Europa! Evadaţi de pe tărâmul mass-media pentru a-şi îndeplini sarcinile de serviciu la Ministerul Propagandei, slujbaşii Antenei 3 îşi iau în serios rolul încredinţat de Dan Voiculescu. Duşmanii poporului trebuie atacaţi, linşaţi, beliţi de vii dacă se poate, folosind toate mijloacele propagandei: minciuna, intoxicarea, diversiunea.

 • 90% din magazinele de la colţul străzii lucrează la negru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  90% din magazinele de la colţul străzii lucrează la negru

  Aproximativ 9 din 10 magazine care funcţionează la colţ de stradă lucrează la negru, dar autorităţile le controlează şi amendează doar pe cele fiscalizate, a declarat Sorin Minea, preşedintele Romalimenta.

 • Patronate: Legea evaziunii va duce la scumpirea alimentelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Patronate: Legea evaziunii va duce la scumpirea alimentelor

  În cazul în care proiectul privind combaterea evaziunii fiscale va fi aprobat în forma actuală va duce la scumpirea alimentelor cu până la 15%, susţin reprezentanţii patronatelor din industria alimentară.

 • Sorin Minea a devenit acţionar majoritar al Angst
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sorin Minea a devenit acţionar majoritar al Angst

  Sorin Minea, preşedintele Patronatului Romalimenta, a cumpărat de la partenerul său elveţian, Urs Angst, 60% din acţiunile producătorului de mezeluri şi a lanţului de magazine Angst.

Modifică Setările