Stiri despre sorin leoveanu

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Între măsurători şi rugăciune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Între măsurători şi rugăciune

  O spun încă de la începutul cronicii. Nu mă număr printre cei care, la un moment dat, ar fi dispuşi să facă parte dintr-un eventual „fan club“ ad hoc înfiinţat în vederea susţinerii necondiţionate a spectacolului cu „Meşterul Manole“, montat la Teatrul Naţional „Lucian Blaga“ din Cluj-Napoca de regizorul Andrei Măjeri. Pe un scenariu propriu, inspirat de piesa omonimă a lui Lucian Blaga.

 • Şi dacă Hitler se făcea pictor, Auschwitz mai exista?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şi dacă Hitler se făcea pictor, Auschwitz mai exista?

  EVENIMENT Spectacolul „Mein Kampf“, de la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca, în regia lui Alexandru Dabija, pune în scenă povestea tinereţii unuia dintre cei mai mari dictatori ai istoriei

 • Când dai tot pentru fiul „Familei Tót“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Când dai tot pentru fiul „Familei Tót“

  În Festivalul Naţional de Teatru (FNT), unul dintre cele mai apreciate spectacole la Bucureşti a fost „Familia Tót“ al Teatrului Naţional "Marin Sorescu" din Craiova.

 • VIDEO Nu rataţi azi în FNT!  
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Nu rataţi azi în FNT!  "Familia Tót" de la Craiova face senzaţie în Bucureşti

  "Familia Tót", în regia lui Bocsárdi László, producţue a Teatrului Naţional din Craiova, s-a jucat aseară în cadrul Festivalului Naţional de Teatru. Actorii Sorin Leoveanu şi Valer Dellakeza au cucerit publicul la Sala Atelier a Teatrului Naţional din Bucureşti. A doua reprezentaţie a spectacolului va avea loc astă seară, de la ora 20.00, la aceeaşi sală a Naţionalului.

 • Sorin Leoveanu: „Singurătatea te coboară şi te ridică“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sorin Leoveanu: „Singurătatea te coboară şi te ridică“

  După ce i-a interpretat pe Hamlet sau pe Caligula, actorul craiovean a început repetiţiile la rolul Prospero în spectacolul „Furtuna“ al regizorului David Esrig. Până pe 31 august, la Academia „Athanor“ din Germania, se desfăşoară atelierul cu  „Furtuna“, relaut de regizor după 40 de ani, după ce i-a fost interzis de comunişti.

 • „Furtuna“ lui Esrig vine din Germania
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Furtuna“ lui Esrig vine din Germania

  Regizorul David Esrig  începe astăzi, la Academia „Athanor“ din Burghausen, un atelier cu spectacolul care i-a fost interzis în România în 1973. Producţia „Furtuna“, reluată după aproape 40 de ani, se va juca din 2012 la „Bulandra“, din distribuţie făcând parte Sorin Leoveanu şi Cornel Scripcaru.

 • Craiova: „Unde-i revolverul?“, la Naţional
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Craiova: „Unde-i revolverul?“, la Naţional

  Curioşii sunt invitaţi în această seară, la ora 18.30, să afle răspunsul întrebării rostite pe scena Sălii Amza Pellea, la Teatrul Marin Sorescu.

Modifică Setările