Stiri despre sondaj ivox

  3 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • O Greşeală Fericită – Profilul Forumistului din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O Greşeală Fericită – Profilul Forumistului din România

  Este evident că nevoia de date sociologice despre societatea noastră a depăşit cu mult rapiditatea cu care acestea sunt oferite publicului. După avântul aproape copleşitor de anul trecut, din perioada alegerilor, parcă tot mai puţine sondaje îşi fac loc în spaţiul public, exact într-un moment în care discuţiile despre schimbări fundamentale în societatea noastră prind viteză.

 • SONDAJ Dosarele TrendScan. Socialismul în opinia românilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  SONDAJ Dosarele TrendScan. Socialismul în opinia românilor

  Sunt românii de acord cu parteneriatele civile între persoane de acelaşi sex? Vor ei ca prostituţia şi drogurile uşoare să fie legalizate în locuri special amenajate? Sau câţi dintre români se opun religiei ca materie obligatorie în şcoli? Acestea sunt câteva dintre înterbările la care răspunde sondajul realizat de iVOX, la comanda TrendScan, un proiect online de comunicare politică.

 • Sondaj Ivox: Criza nu-i împiedică pe români să iasă în oraş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sondaj Ivox: Criza nu-i împiedică pe români să iasă în oraş

  Un sondaj realizat de site-ul ivox.ro, pe un eşantion de 6907 persoane arată că românii ies foarte des în oraș. Aproape jumătate dintre participanții la studiu (49.41%) ies săptămânal în oraș, 15.07% zilnic, 21.78% lunar și doar 13.74% de câteva ori pe an.

Modifică Setările