Stiri despre servicii de securitate

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Reprezentanţi ai serviciilor de securitate din 30 de state UE, NATO şi SUA au convenit recomandări pentru reţelele 5G
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reprezentanţi ai serviciilor de securitate din 30 de state UE, NATO şi SUA au convenit recomandări pentru reţelele 5G

  Reprezentanţi ai serviciilor de securitate din 30 de state membre ale Uniunii Europene, NATO, între care Statele Unite, Germania, Japonia şi Australia, au convenit vineri, la Praga, un set de recomandări pentru viitoarele reţele 5G, exprimând îngrijorări legate de echipamente furnizate de producători care ar putea fi influenţaţi de autorităţi de stat, transmite Reuters.

 • Bruxelles-ul a devenit un uriaş cuib de spioni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bruxelles-ul a devenit un uriaş cuib de spioni

  În ultima perioadă, capitala Belgiei s-a transformat într-un adevărat centru al agenţilor de informaţii din întreaga lume, care-şi spionează nu numai adversarii, ci şi aliaţii.

 • Europa a picat examenul la antiterorism
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Europa a picat examenul la antiterorism

  Ar trebui să ne uimească ceea ce s-a întâmplat la Bruxelles, patru zile după arestarea lui Salah Abdeslam, presupusul lider al grupării care a înfăptuit atentatele de la Paris? Nu ar trebui, o răzbunare de acest gen era de aşteptat, cu toate că în mod logic, aşa cum au explicat specialiştii în antiterorism, aşa de repede nu se puteau pregăti atentate atât de bine coordonate ca cele din capitala Belgiei.

 • UE şi SUA au încheiat acordul cu privire la protecţia datelor personale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UE şi SUA au încheiat acordul cu privire la protecţia datelor personale

  Uniunea Europeană şi Statele Unite au încheiat un acord cu privire la protecţia datelor personale împărtăşite în cadrul anchetelor vizând fapte penale sau de terorism, a a anunţat comisarul european însărcinat cu Justiţia, relatează Reuters în pagina electronică.

 • Carul cu fân şi compromisul democratic. De ce ce temem de Big Brother
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Carul cu fân şi compromisul democratic. De ce ce temem de Big Brother

  Ameninţările pe care le invocă autorii legislaţiilor pentru apărare naţională cibernetică sunt reale, numeroase şi semnificative. Dar colectarea în masă a datelor creează un imens rezervor de putere, cu potenţialul de a corupe chiar şi cele mai avansate sisteme democratice. De Ruxandra Paul

 • Poate Rusia să învingă NATO? Cum se pregătesc SUA pentru prăbuşirea Chinei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poate Rusia să învingă NATO? Cum se pregătesc SUA pentru prăbuşirea Chinei

  Câte şanse are Rusia de a învinge armatele NATO? Nici una, crede Tom Nichols, profesor la National Security Affairs at the Naval War College. Dar întrebarea e pusă în mod greşit deoarece problema ţărilor occidentale nu este câştigarea războiului în sine cât posibilitatea ca Vladimir Putin să împingă Rusia într-un conflict militar fără să ţină seama de consecinţele acestuia.

 • Manuel Valls: Serviciile
franceze de securitate au reuşit dejucarea mai multor atentate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Manuel Valls: Serviciile franceze de securitate au reuşit dejucarea mai multor atentate

  „Mai multe proiecte de atentate”' au fost dejucate în ultimii doi ani în Franţa, a anunţat vineri prim-ministrul Manuel Valls, confirmând informaţiile obţinute de mass-media de la surse din cadrul serviciilor de securitate franceze. Biroul de presă de la Matignon a precizat imediat că declaraţia lui Valls nu făcea referire la proiecte necunoscute marelui public, potrivit „Liberation”.

 • Membră a grupului Femen refugiată în Franţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Membră a grupului Femen refugiată în Franţa

  O militantă a grupului feminist ucrainean Femen, care a tăiat o cruce din lemn din centrul Kievului, în semn de susţinere pentru trupa rusă Pussy Riot, s-a refugiat în Franţa, din cauza presiunilor serviciilor de securitate şi Bisericii, a anunţat miercuri organizaţia din care face parte.

Modifică Setările