Stiri despre secolul xxi

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Doreii, infrastructura şi România centenară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doreii, infrastructura şi România centenară

  Din cauza administraţiei catastrofale şi a lipsei de investiţii reale, în ciuda balivernelor cu uriaşa creştere de liliputan, economia trage să moară şi se anunţă încă o recesiune economică globală! Nimeni de la butoane nu vrea să dea atenţie acestui lucru, ţipând isteric că nu-i adevărat! În anul Centenarului, ”Doreii” sunt peste tot, în politică, în administraţie, în economie, în societate, oriunde şi fac ce ştiu ei mai bine.

 • Despre talibanii din învăţământ
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Despre talibanii din învăţământ

  Când bătaia nu mai este ruptă din rai, mulţi dintre talibanii din educaţie încă sunt la posturi, chiar dacă au ieşit de ani buni la pensie! Sunt nemuritori în şcolile unde mai predau, chiar dacă nu mai folosesc bătaia drept principala armă a educaţiei. Dar sunt depăşiţi total, moral şi profesional. Nu au mai evoluat deloc în pas cu materiile pe care le predau. Sunt incapabili să mai progreseze.

 • Cum să-l înţelegem pe Sun Tzu în secolul XXI?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum să-l înţelegem pe Sun Tzu în secolul XXI?

  "Acesta e un Război, nu o plimbare prin parc! E motivul pentru care te afli aici- cea mai înaltă şi în acelaşi timp cea mai josnică expresie a animalului din noi şi a civilizaţiei în care trăim şi murim. Treci la fapte! Bătălia dusă de noi are loc în cel mai dur dintre tranşee: locul în care muncim"

 • Marile
controverse ale secolului XXI: eutanasia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marile controverse ale secolului XXI: eutanasia

  O temă cumplit de dificilă, riscând mereu nu numai să atingă sau să lovească sensibilităţi individuale sau colective, dar situându-se în permanenţă la limita a ceea ce civilizaţia umană a considerat permis sau acceptabil.

 • Cealaltă faţă a secolului XXI: copiii sclavi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cealaltă faţă a secolului XXI: copiii sclavi

  În acest moment, conform estimărilor Organizaţiei Internaţionale a Muncii, aproximativ 10,5 milioane de copii sunt folosiţi pentru activităţi domestice sau muncesc în condiţii grele sau cu un înalt caracter de risc "câteodată similare cu cele ale sclavilor".

 • Ce punem în prim-plan?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce punem în prim-plan?

  Epoca adevărurilor, angajamentelor şi categoriilor universale a apus şi asta, pe noi, cei ce am trăit trecerea ce părea imposibilă din partea rea a istoriei  (comunismul) de partea ei cea bună (libertatea şi democraţia), ne cam descumpăneşte.

Modifică Setările