Stiri despre scoala mamelor

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Andreea Marin, la Adevărul Live: „Nu mi-aş da copilul la o şcoală la care se simte mirosul snobismului“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andreea Marin, la Adevărul Live: „Nu mi-aş da copilul la o şcoală la care se simte mirosul snobismului“

  Andreea Marin s-a aflat în studioul Adevărul Live pentru o discuţie sinceră despre greutăţile cu care se confruntă părinţii în ziua de azi, pentru că momentele dificile nu ocolesc persoanele publice, aşa cum vedeta nu a ezitat să-şi dezvăluie propriile probleme în faţa miilor de mame care au întâlnit-o cu prilejul evenimentelor derulate în cadrul proiectelor sale de suflet, Şcoala mamelor şi Preţuieşte Viaţa!

 • Vrea să deschidă o şcoală a mamelor la Turnu Severin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vrea să deschidă o şcoală a mamelor la Turnu Severin

  Dacă e nevoie ar muta munţii din loc atunci când vine vorba de binele bebeluşilor care se nasc în Maternitatea din Turnu Severin. După ce a reuşit să convingă o fundaţie să doneze un incubator ultramodern pentru maternitate,  acum Magda Iorgovan se zbate să deschidă în oraşul de la Dunăre o şcoală a mamelor.

 • Andreea Marin vine la Ploieşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andreea Marin vine la Ploieşti

  Timp de aproape două luni, în mai şi iunie, vedeta TV Andreea Marin şi caravana „Preţuieşte Viaţa“ ajung în 14 din cele mai mari oraşe ale tării. Pe 17 mai, vor fi şi la Ploieşti

 • Andreea Marin şi
a sa Şcoală a mamelor revin la Galaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andreea Marin şi a sa Şcoală a mamelor revin la Galaţi

  Consilierea publică a femeilor-mame aflate în dificultate va avea loc în sala Teatrului Muzical „Nicolae Leonard”, la fel ca şi anul trecut,  La întâlnire, sunt aşteptate mamele care simt nevoia să vorbească deschis despre problemele lor de viaţă.

 • Andreea Marin vine miercuri, 13 martie, la Constanţa, la Şcoala Mamelor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andreea Marin vine miercuri, 13 martie, la Constanţa, la Şcoala Mamelor

  „Zâna“ va ţine o conferinţă în cadrul proiectului naţional iniţiat de ea, Şcoala Mamelor. Mămicile sunt invitate miercuri, 13 martie, ora 17.30, la Restaurantul Colonadelor, să împărtăşească altor femei trăirile lor: bucurie, tristeţe, disperare, neîncredere, cercetare, deznădejde, fericire.

 • „Zâna
Surprizelor“ în turneu prin ţară cu Şcoala Mamelor. Clujul, primul popas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Zâna Surprizelor“ în turneu prin ţară cu Şcoala Mamelor. Clujul, primul popas

  Andreea Marin vine mâine, 6 martie, la Cluj-Napoca la o discuţie despre sănătate, frumuseţe, dezvoltare personală şi profesională, drepturile femeilor. Evenimentul va avea loc la Hotelul Napoca şi deschide turneul pe care „Zâna surprizelor“ îl face prin ţară împreună cu un cunoscut distribuitor de produce cosmetice. Participarea la eveniment este gratuită.

Modifică Setările