Stiri despre scandal unatc

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Andrei Rus, la Adevărul Live: „Voi
da în judecată UNATC“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Andrei Rus, la Adevărul Live: „Voi da în judecată UNATC“

  Andrei Rus şi Iulia Popovici au fost invitaţi, luni, în studioul Adevarul Live, pentru a discuta despre scandalul de la Universitatea Nationala de Artă Teatrală şi Cinematrografică I.L. Caragiale (UNATC), care s-a transformat într-un război între generaţiile de artişti.

 • Scandalul UNATC: Senatul a decis să nu-l concedieze pe profesorul Andrei Rus
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Scandalul UNATC: Senatul a decis să nu-l concedieze pe profesorul Andrei Rus

  Senatul UNATC s-a întrunit miercuri pentru a discuta situaţia profesorului Andrei Rus, acuzat de conducerea universităţii că ar fi lezat prin acţiunile şi declaraţiile sale imaginea instituţiei. La capătul unei şedinţe care a durat mai multe ore, cadrul didactic a rămas în funcţie, dar a fost sancţionat pe cale disciplinară, inclusiv cu o tăiere din salariu.

 • Cum dai afară un profesor. De la Comisia de Etică
la plîngerea penală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum dai afară un profesor. De la Comisia de Etică la plîngerea penală

  Mai ţineţi minte cazul din ianuarie 2015, al poliţistei de la Bistriţa, hărţuită de şefii ierarhici care o bănuiau de colaborare cu Corpul de Control al Poliţiei Române? Mai ţineţi minte cum o trimiteau în ture de noapte sau să patruleze singură, ca să-şi „rupă capul“?

 • Rasism şi homofobie la UNATC. Semnal de alarmă tras de profesorii de la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Rasism şi homofobie la UNATC. Semnal de alarmă tras de profesorii de la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj

  Propunerea Comisiei de Etică a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică “Ion Luca Caragiale” (UNATC)  de desfacere a contractului de muncă al lectorului Andrei Rus este criticată dur într-o scrisoare semnată de circa 40 de cadre didactice ale Universităţii Babeş-Bolyai din Cluj. Lectorii Andrei Rus şi Andrei Gorzo au fost supuşi unor luări de poziţie rasiste şi homofobe, susţin profesorii clujeni.

 • Luiza Vasiliu:
	Abuzuri la UNATC
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Luiza Vasiliu: Abuzuri la UNATC

  La începutul acestei săptămîni, Andrei Rus a fost convocat în faţa Comisiei de Etică a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică I.L. Caragiale în urma unui denunţ, că nu pot să-i zic altfel, formulat de Sergiu Anghel.

 • Florin Zamfirescu îl acuză pe Andrei Rus că a făcut propagandă homosexuală
în UNATC
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Florin Zamfirescu îl acuză pe Andrei Rus că a făcut propagandă homosexuală în UNATC

  În urma scandalului declanşat în cea mai importantă instituţie de profil din ţară, Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică Bucureşti, în care au fost implicate nume importante, de la Florin Zamfirescu la Adrian Titieni şi Andrei Gorzo, conducerea UNATC a anunţat că se desolidarizează de orice declaraţii discriminatorii.

 • Ce se ascunde în spatele scandalului de la UNATC?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce se ascunde în spatele scandalului de la UNATC?

  Urmăresc de câteva zile cum decurge scandalul din UNATC. În presă, pe Facebook, în curtea universităţii se dau lupte grele. Se aduc acuze, numele UNATC e murdărit de şi din toate părţile şi asta e cel mai trist, mai ales pentru cineva care a trecut prin acea universitate. Mai puţin clar este, deşi s-a scris şi s-a comentat enorm, pentru ce anume se duce această luptă şi ce anume se urmăreşte cu ea.

 • Demisii în şir la UNATC. Laurenţiu Damian, preşedintele Senatului UNATC: „Mi-am dat demisia de onoare. E o ruşine ce se întâmplă în instituţia noastră“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Demisii în şir la UNATC. Laurenţiu Damian, preşedintele Senatului UNATC: „Mi-am dat demisia de onoare. E o ruşine ce se întâmplă în instituţia noastră“

  Doi membri ai Comisiei de Etică a UNATC, Mircea Ciocâltei şi Mihaela Petre, care ar fi votat împotriva deciziei de a-i fi desfăcut contractul de muncă lectorului universitar Andrei Rus, şi-au înaintat, joi, demisiile din această structură, potrivit Mediafax.  Laurenţiu Damian, preşedintele Senatului UNITER, şi-a dat demisia de miercuri din această funcţie.

 • Abuz la UNATC. Radu Jude şi Gianina Cărbunariu împotriva conjuraţiei mediocrilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Abuz la UNATC. Radu Jude şi Gianina Cărbunariu împotriva conjuraţiei mediocrilor

  Pentru că a adus în discuţie nevoia de reformă a UNATC şi comportamentele neconforme cu o universitate de secol XXI ale unor profesori cu funcţii de conducere, lectorul univ. dr. Andrei Rus a fost convocat în faţa Comisiei de etică a UNATC, care a decis – şi înregistrat oficial – desfacerea disciplinară a contractului său de muncă, pentru prejudicii de imagine aduse şcolii şi jigniri la adresa conducerii.

Modifică Setările