Stiri despre rusinea

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce emoţie ţine mai mult decât celelalte?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce emoţie ţine mai mult decât celelalte?

  Fie că sutem mai temperamentali sau mai calmi, emoţiile fac parte din universul interior al fiecăruia dintre noi, oglindindu-ne atitudinea pe care o avem faţă de realitate. Unele emoţii însă sunt efemere, vin şi pleacă, în timp ce altele ne copleşesc de-a dreptul. Pentru prima dată un grup de cercetători belgieni aduce dovezi clare din acest punct de vedre şi explică de ce se întâmplă acest lucru.

 • Cele mai bune filme ruseşti 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai bune filme ruseşti 2013

  Scurt. O radiografie succintă a ceea ce s-a întîmplat în filmul rusesc în anul 2013. E subiectiv şi fără pretenţiile unui „specialist”. Ordinea de jos nu e un top, ci o listă. Anul 2013 a fost mai bogat şi mai consistent decît ultimii ani. Linia patriotică este continuată şi se alocă mulţi bani pentru asta, dar efectul nu e cel scontat. Au apărut cîteva debuturi, experimente şi filme independente foarte bune. Aici e marea speranţă.

 • VIDEO PROMO „La masa Adevărului” – Ileana şi Romulus Vulpescu, scriitori : „În spaţiul public a dispărut ruşinea”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO PROMO „La masa Adevărului” – Ileana şi Romulus Vulpescu, scriitori : „În spaţiul public a dispărut ruşinea”

  Ruşinea este baza moralităţii, spune scriitoarea Ileana Vulpescu care, alături de soţul ei, Romulus Vulpescu, a acceptat să vorbească, „La masa Adevărului", despre societatea în care trăim. „Este o modă să te afişezi cu indecenţă dacă eşti bogat, într-o lume în care majoritatea este săracă", constată autoarea best-seller-ului „Arta conversaţiei".