Stiri despre robert pattison

  21 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Robert Pattison recompensat, sâmbătă seară, cu premiul preşedintelui la Festivalul de Film de la Karlovy Vary. Un film de Radu Jude, în competiţia oficială
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Robert Pattison recompensat, sâmbătă seară, cu premiul preşedintelui la Festivalul de Film de la Karlovy Vary. Un film de Radu Jude, în competiţia oficială

  La gala de închidere a celei de-a 53-a ediţii a Karlovy Vary Film Festiva (29 iunie-7 iulie), care va avea loc în această seară, actorul Robert Pattison va fi recompensat cu premiul ales de preşedintele festivalului, actorul ceh Jiri Bartoska, acordat "personalităţilor remarcabile din cinematografie". Filmul lui Radu Jude "Imi este indiferent dacă vom intra în istorie ca barbari" a avut premiera luni, în competiţia oficială a festivalului.

 • Evenimentele mondene care au marcat anul 2015 FOTO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Evenimentele mondene care au marcat anul 2015 FOTO

  Evenimentele mondene s-au ţinut lanţ şi în anul 2015, cele mai răsunătoare fiind nunţile dintre celebrităţi sau divorţurile acestora. „Adevărul“ vă propune mai jos o listă a evenimentelelor mondene care au marcat anul 2015, împărţite pe trei categorii.

 • VIDEO Alternativa pentru blockbustere: 15 filme independente care merită văzute în această vară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Alternativa pentru blockbustere: 15 filme independente care merită văzute în această vară

  Sezonul acesta are de oferit mai multe superproducţii hollywoodiene menite să atragă o audienţă consistentă şi încasări pe măsură. Dar când prea mulţi supereroi, prea multă dramă şi prea multă acţiunea ating un nivel de insuportabilitate ce rămâne de văzut pentru cei cu alte gusturi? Răspunsul se reduce la filmele independente mai puţin cunoscute, cu actori mai puţin renumiţi, care ar putea avea un mare impact.

 • Superman, cel mai sexi bărbat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Superman, cel mai sexi bărbat

  Editorii revistei britanice "Glamour" au desemnat cel mai sexi bărbat al anului 2013. După ce a ocupat primul loc în ultimii patru ani, Robert Pattinson (27 de ani) a fost detronat, în favoarea lui Henry Cavill (30 de ani), interpretul lui Superman.

 • FOTO Temerile vedetelor internaţionale, partea umană din spatele faimei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Temerile vedetelor internaţionale, partea umană din spatele faimei

  Cele mai multe celebrităţi din zilele noastre pozează în modele demne de urmat care ştiu să se prezinte în faţa publicului şi care îşi ascund defectele. Pe de altă parte, aşa cum unele vedete spun, faima nu poate să ascundă faţa umană a fiecăruia care, uneori, este îmbibată de temeri dintre cele mai diverse.

 • Robert Pattison, îndrăgostit de nepoata lui Elvis Presley?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Robert Pattison, îndrăgostit de nepoata lui Elvis Presley?

  Pe platourile de filmare şi până nu demult şi în viaţa privată, Robert Pattison şi Kristen Stewart au format o pereche. Dar, actorul în vârstă de 27 de ani, care dă viaţă vampirului Edward Cullen, şi-a găsit o nouă iubită, scrie „Us Weekly“.

 • Pactul lui Robert Pattinson cu Dior
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pactul lui Robert Pattinson cu Dior

  Casa de modă Christian Dior l-a numit pe Robert Pattison, protagonistul seriei de filme „Twilight“, drept ambasadorul parfumurilor semnate de brandul francez.

 • Robert Pattinson, cel mai sexy bărbat din lume
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Robert Pattinson, cel mai sexy bărbat din lume

  Robert Pattinson, starul din seria „Twilight", a fost numit pentru a treia oară consecutiv, cel mai sexy bărbat din lume, în urma unui sondaj realizat de revista americană „Glamour", potrivit contactmusic.com.

 • „Vampirii“, nominalizaţi la Zmeura de Aur
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Vampirii“, nominalizaţi la Zmeura de Aur

  Peliculele „Saga Amurg: Eclipsa“ şi „Ultimul războinic al aerului“ au primit câte nouă nominalizări la ruşinoasele premii ale industriei americane de film. Premiile Zmeura de Aur au fost create în 1980 de John Wilson, un cinefil împătimit. Ele „dezonorează cu mândrie cele mai proaste realizări din industria cinematografică“.

 • Robert Pattinson, cel mai sexy „vampir“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Robert Pattinson, cel mai sexy „vampir“

  Actorul britanic Robert Pattinson, starul francizei „Amurg“, a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv drept cel mai sexy bărbat din lume, pe baza voturilor exprimate de peste 50.000 de cititori ai revistei „Glamour“, informează contactmusic.com.

 • Vedeta mea preferată: Anda iubeşte un vampir „bun“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vedeta mea preferată: Anda iubeşte un vampir „bun“

  Anda Ioana Puşcaşu este o tânără absolventă a clasei a VIII-a, care deja se gândeşte la meseria pe care o va urma în viitor. Este o persoană hotărâtă şi nimic nu o clinteşte de la visul de a ajunge poliţistă.

 • VIDEO Isteria „Eclipsei“ vine în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Isteria „Eclipsei“ vine în România

  Cea de-a treia parte a francizei „Amurg“ va fi lansată vineri pe marile ecrane din România. Robert Pattinson şi Kristen Stewart, protagoniştii seriei „Amurg Saga“, sunt noile ţinte ale adoraţiei milioanelor de fani din întreaga lume, inclusiv din ţara noastră.  

 • VIDEO Un vampir resuscitează drama la box-office
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Un vampir resuscitează drama la box-office

  Robert Pattison compensează inepţiile pe care le declamă în saga „Amurg" cu un rol ofertant în materie de intelect - acela principal din drama „Aminteşte-ţi de mine".

Modifică Setările