Stiri despre rezultate alegeri sua

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Startul degringoladei lui Trump. Scenariul premeditat care a aprins fitilul pentru o întreagă naţiune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Startul degringoladei lui Trump. Scenariul premeditat care a aprins fitilul pentru o întreagă naţiune

  Începând din noaptea alegerilor şi până în ultimele zile ale mandatului său, Donald Trump este în continuă prăbuşire şi a tras America după el până în punctul în care susţinătorii săi au invadat Capitoliul. Primul episod al unei serii Axios dedicată degringoladei lui Trump, „O minciună premeditată a aprins fitilul”, arată că preşedintele în exerciţiu a exploatat cu bună ştiinţă „mirajul roşu”, ideea că voturile preliminare vor fi republicane.

 • LIVE Rezultatele alegerilor din SUA în timp real. Biden sau Trump?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  LIVE Rezultatele alegerilor din SUA în timp real. Biden sau Trump?

  Americanii au fost chemaţi marţi la urne pentru a-şi alege preşedintele şi vicepreşedintele. După patru ani de mandat, Donald Trump şi Mike Pence s-au confruntat cu Joe Biden şi Kamala Harris. Este vorba de cel mai urmărit scrutin prezidenţial al planetei, desfăşurat în acest an într-un context aparte, marcat de pandemia de COVID-19.

 • Donald Trump şi noul vis american
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Donald Trump şi noul vis american

  O naraţiune ostilă societăţii multiculturale şi multietnice a cucerit opinia publică din Statele Unite în ultimele luni. O naţiune agitată, care îşi doreşte revenirea la momentele de bunăstare şi siguranţă socială din trecut, este acum atrasă de tentaţiile populismului, rasismului şi ale autohtonismului cultural.

 • ANALIZĂ Cât a costat un vot în Statele Unite
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ANALIZĂ Cât a costat un vot în Statele Unite

  Donald Trump a obţinut una dintre cele mai neaşteptate victorii din istoria Statelor Unite şi a reuşit acest lucru cu mult mai puţini bani decât rivala sa, scrie Reuters.

 • Alegeri SUA 2016. Marea revoluţie americană din noiembrie INFOGRAFIE
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Alegeri SUA 2016. Marea revoluţie americană din noiembrie INFOGRAFIE

  Republicanul Donald Trump va fi al 45-lea preşedinte al Statelor Unite, după ce a obţinut o victorie descrisă de el drept „istorică“ în faţa rivalei sale democrate, Hillary Clinton. Victoria miliardarului este produsul unei revolte împotriva sistemului şi a status-quo-ului politic.

 • Ce aduce României victoria lui Trump
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce aduce României victoria lui Trump

  Analizele specialiştilor în politică externă în ceea ce priveşte efectul Trump asupra României arată că noul preşedinte al SUA e preocupat mai mult de politica internă, însă cultivarea bunelor relaţii pe care le avem de decenii cu republicanii ar fi un atu pentru consolidarea Parteneriatului Strategic. Liderii politici de la Bucureşti au fost luaţi prin surprindere de victoria lui Trump în detrimentul contracandidatei democrate, Hillary Clinton.

 • FOTO VIDEO Barack Obama, reales preşedinte al Statelor Unite ale Americii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO VIDEO Barack Obama, reales preşedinte al Statelor Unite ale Americii

  După un raliu electoral de câteva sute de zile, după mii de kilometri parcurşi în aer zburând dintr-un oraş într-altul şi după miliarde de dolari cheltuiţi în campanie, aproximativ 200 de milioane de americani şi-au spus cuvântul la alegerile prezidenţiale de marţi. Rezultele preliminare îl indică pe democratul Barack Obama câştigătorul scrutinului.

 • Mitt Romney, mormonul învins de afro-americanul democrat, în cursa la şefia Casei Albă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mitt Romney, mormonul învins de afro-americanul democrat, în cursa la şefia Casei Albă

  Fostul om de afaceri multimilionar Mitt Romney a pierdut cursa prezidenţială, fiind devansat de liderul democrat cu peste 70 de voturi electorale. Eforturile depuse în şase ani de campanie, marcată de voinţa acerbă de a se diferenţia de imaginea sa de bărbat distant şi oportunist, s-au dovedit zadarnice, republicanul fiind învins la alegerile pentru şefia Casei Albe.

Modifică Setările