
Cum se prepară delicioşii tocinei din mere. O reţetă grozavă care este gata în doar câteva minute
Tocineii din mere sunt o varinată gustoasă şi sănătoasă pentru micul dejun. Se prepară repede, cu doar câteva ingrediente pe care le găsiţi prin casă.
Tocineii din mere sunt o varinată gustoasă şi sănătoasă pentru micul dejun. Se prepară repede, cu doar câteva ingrediente pe care le găsiţi prin casă.
Un preparat delicios şi uşor de pregătit, risotto cu sos de friptură va fi fără îndoială pe gustul invitaţilor drumneavoastră. Vă prezentăm în cele ce urmează varianta simplă şi rapidă de a realiza acest preparat.
Dacă ai ajuns acasă şi eşti obosită după o zi muncă, dar trebuie neapărat să găteşti, pentru că-ţi vine copilul de la şcoală şi pe lângă felul pricipal ar mai vrea şi un desert, ei bine, macaroanele cu brânză te-ar putea scoate din încurcătură.
Pampuştele sunt gogoşi pufoase care se prepară din doar câteva ingrediente. Reţeta este destul de cunoscută în zona de munte a Bucovinei, unde gospodinele şi-o aminesc şi-n perioada postului.
Pentru că este toamnă şi pieţele abundă în legume proaspete şi delicioase, vă propunem să încercaţi o reţetă simplă şi puţin costisitoare: salata de vinete cu ardei copţi şi usturoi.
Cu doar trei ingrediente şi fără strop de conservant, dulceaţa de căpşuni va reuşi să păstreze nu doar culoarea, ci şi deliciosul parfum al fructelor pentru toată iarna.
Dulceaţa de căpşune este un desert rafinat, plin de savoare, fiind unul dintre preparatele preţioase pe care gospodinele le pregătesc cu pasiune în fiecare an. Reţeta de la bunica este păstrată cu sfinţenie de câteva generaţii în fiecare familie, iar rezultatul este unul spectaculos.
Reţetele de prăjitură ne sperie de multe ori, la gândul că necesită multe ingrediente şi multe ore petrecute în bucătărie. Pofta noastră de dulce poate fi domolită uşor cu o prăjitură pe cât de gustoasă, pe atât de simplu şi rapid de făcut.
Dulceaţa de căpşuni reuşeşte să capteze tot parfumul acestor fructe deosebite şi reprezintă o modalitate ideală de păstrare pentru iarnă a fructelor.
Din inima frumoasei Bucovine, din bucătăriile gospodinelor de aici, aducem o reţetă simplă de papanaşi bucovineni, pe care îi poţi prepara oricând pentru cei dragi. Urmează paşii recomandaţi de noi şi cumpără cele mai proaspete ingrediente, iar rezultatul va fi placul tuturor.
Ieftin, bun şi simplu. Reţeta perfectă de aperitiv: ciuperci umplute cu şuncă. Nu ai nevoie de mult timp de preparare şi nici de multe ingrediente.
În salată ori în supă, conopida dă o textură şi o savoare deosebite mâncării. Marele avantaj al preparatelor pe bază de conopidă: nu cad niciodată greu! Este şi cazul acestei reţete de mâncare de conopidă.
Această reţetă simplă şi delicioasă de ciuperci cu smântână şi usturoi este foarte uşor de preparat pentru ocazii speciale sau nu.