reteta mici - ultimele știri
Minivacanța de 1 Mai este sinonimă pentru mulți români cu mici pe grătar stropiți cu multă bere. Un bucătar dezvăluie cum să mâncăm cei mai buni mititei.
Micii sunt dintre cele mai îndrăgite preparate culinare ale românilor, iar în zilele libere de 1 Mai vor fi și dintre cele mai vândute și consumate preparate.
Adeseori, mulţi dintre noi, atunci când suntem întrebaţi despre elementele specifice româneşti, ne mândrim cu specialităţi culinare: sarmalele, pastrama, mămăliga, - pentru unii - chiar ciorba de burtă, deşi se pare că niciuna dintre aceste reţete cu...
Pentru a fi siguri că mititeii pe care îi serviţi sunt sută la sută naturali, cel mai simplu este să-i preparaţi acasă. Reţeta este una extrem de uşoară.
Bănăţenii au făcut cunoştinţă cu mititeii, ca şi celelalte popoare este-europene, în perioada ocupaţiei turceşti, acum mai bine de 300 de ani. Cum o mâncare gustoasă este rareori afectată de situaţia geopolitică, micii au rămas "la modă" şi după plec...