Stiri despre realizare

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un orădean a realizat o mână bionică funcţională şi lucrează la un robot creat pentru a lua locul unui angajat uman care intră în contact cu publicul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un orădean a realizat o mână bionică funcţională şi lucrează la un robot creat pentru a lua locul unui angajat uman care intră în contact cu publicul

  Dorin Hirţe, doctor în inteligenţă artificială, a dat viaţă componentelor IT, creând dinozauri şi personaje din desene animate mişcătoare, dar şi roboţi meniţi să vorbească, pentru a distra copiii în parcurile tematice din toată lumea ori ajuta oamenii de ştiinţă în cercetările medicale, relatează ebihoreanul.ro.

 • Povestea lui GFT
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Povestea lui GFT

  Gică a fost un copil cuminte, ascultător faţă de profesori dar mediocru la învăţătură şi la sport. Adolescent fiind, a prins Revoluţia la sfârşitul liceului, în cartierul muncitoresc unde se născuse asta însemnând, în primul rând, apariţia magazinului non-stop cu suc la dozator şi a discotecii care luase locul alimentarei.

 • Semnele care îţi arată că eşti pe drumul cel bun în viaţă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Semnele care îţi arată că eşti pe drumul cel bun în viaţă

  Să reuşeşti în viaţă nu înseamnă neapărat să întorci banii cu lopata, să trăieşti într-o casă de vis şi să conduci maşini performante, dar societatea ne-a învăţat că acestea sunt coordonatele succesului personal. Chiar dacă mulţi consideră că şi-au ratat scopul în viaţă pentru că nu se potrivesc acestui şablon, calea cea dreaptă este semnalată adesea de detalii care trec neobservate.

 • Ce a găsit Corpul de Control al Guvernului la Ştefan cel Mare. Primarul 
Nicolae Pandea, acuzat de nereguli la staţia de epurare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce a găsit Corpul de Control al Guvernului la Ştefan cel Mare. Primarul Nicolae Pandea, acuzat de nereguli la staţia de epurare

  Nicolae Pandea, unul dintre cei mai longevivi primari din judeţul Călăraşi, a intrat în atenţia Corpului de Control al Guvernului,  pentru nereguli în realizarea staţiei de epurare din comuna Ştefan cel Mare. Pandea ar putea fi cercetat penal pentru aceste ilegalităţi, după ce Executivul a anunţat că va sesiza autorităţile competente să ia măsuri.

 • CHESTIONAR Andreea Marin: „Îmi place privirea mea, vorbeşte fără cuvinte“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CHESTIONAR Andreea Marin: „Îmi place privirea mea, vorbeşte fără cuvinte“

  Desigur, toată lumea o ştie pe Andreea. Sau are această impresie. Eu o cunosc acceptabil de bine, deoarece, de-a lungul carierei mele, ne-am tot intersectat profesional. Am avut, astfel, ocazia de a lucra cu un om extrem de minuţios cu detaliile, ştiţi, acelea care fac diferenţa. Iar dacă sunteţi de acord că şi lucrurile din zona divertismentului pot fi făcute bine ori ba, vă rog să acceptaţi şi mărturia că Andreea e „profi“.

 • CHESTIONAR Maurice Munteanu: „Nu ştiu dacă este neapărat o realizare, dar am iubit intens“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CHESTIONAR Maurice Munteanu: „Nu ştiu dacă este neapărat o realizare, dar am iubit intens“

  Ne ştim, din vedere, de peste un deceniu. Îl remarcasem în Cafeneaua Actorilor – Maurice era şi e o apariţie – unde în fiecare vineri după-amiază mă duceam să savurez „Dilema veche“, în compania a câte trei brune la sticlă. Apoi, am devenit colegi, fără să ne împrietenim. Am dezvoltat însă o relaţie afabilă. În virtutea ei, l-am invitat pe autorul celui mai bun blog de modă din 2013 să răspundă la chestionarul de faţă.

 • INTERVIU Vladimir Tismăneanu: „Mă uit în oglindă doar când mă bărbieresc”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Vladimir Tismăneanu: „Mă uit în oglindă doar când mă bărbieresc”

  Inaugurez azi, prieteni, o rubrică prin intermediul căreia încerc să îi cunosc mai bine pe cei pe care îi consider nişte oameni faini. Fiecare dintre ei va răspunde la acelaşi set de 12 întrebări tip „Chestionarul lui Proust“, o joacă, desigur, dar una care se regăseşte şi în publicaţii prestigioase, de la „Vanity Fair“ la „The Guardian“.

Modifică Setările