Stiri despre primul

  19 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Premieră în Timiş – primul campionat de voltijă, la manejul din Timşoara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Premieră în Timiş – primul campionat de voltijă, la manejul din Timşoara

  La Timişoara s-a încheiat finala campionatului naţional de voltijă 2011, a treia ediţie organizată în România. Clubul  Hipic Romsilva Timişoara a organizat în premieră absolută în judeţul Timiş această finală, care a avut locul la manejul de pe Calea Lugojului, sub egida Federaţiei Ecvestre Române, reprezentată la această competiţie de preşedintele Comisiei Naţionale de Arbitri, dnul Vadim Iavorovski.

 • Primul turneu de dezvoltare personală, la Timişoara
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primul turneu de dezvoltare personală, la Timişoara

  Te consideri deschis la minte şi gata să investeşi în pregătirea ta personală şi profesională? Dreams Come TRUE Coaching for Succes prin de Elena Capruciu, în parteneriat cu Grupul de Comunicare Praemium, debutează cu primul proiect de nivel național, destinat dezvoltării personale şi coaching-ului, "Trăind cu mine însumi".

 • Goian, la primul gol pentru Glasgow Rangers
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Goian, la primul gol pentru Glasgow Rangers

  Fundaşul Dorin Goian a marcat primul său gol într-un meci oficial la Glasgow Rangers, în întâlnirea cu Falkirk, pierdută cu scorul de 2-3, în optimile Cupei Ligii Scoţiei.

 • FOTO Primul sportiv al Iaşiului calificat la Olimpiadă: „Trag la ţintă şi opt ore pe zi“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Primul sportiv al Iaşiului calificat la Olimpiadă: „Trag la ţintă şi opt ore pe zi“

  Campion la tir sportiv, Alin Moldoveanu este primul rprezentant al Capitalei Moldovei la Jocurile Olimpice din 2012 de la Londra. Puţină lume ştie însă ce implică o asemenea performanţă, respectiv echipament şi stagii de pregătire costisitoare, antrenamente riguroase şi mult antrenament psihologic. Toate acestea îi permit lui Alin să nimerească o ţintă cât vârful unui ac de la 10 metri distanţă.

 • Călăraşi:Primul liceu din oraş, solicitat să devină muzeu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Călăraşi:Primul liceu din oraş, solicitat să devină muzeu

  În clădirea veche de 129 de ani în care au studiat renumiţi cercetători, scriitori, poeţi şi actori se află, azi, Gimnaziul Carol I. Cele două corpuri ale clădirii, monument istoric, nu au fost modificate niciodată şi au fost solicitate în nenumărate rânduri pentru a fi transformate în muzeu sau săli de spectacole.

 • Primul român asigurat pentru porcină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Primul român asigurat pentru porcină

  Virusul A(H1N1) este cel mai nou motiv pentru a încheia o poliţă de asigurare. Firma Euroins România a lansat, ieri, pe piaţă, prima poliţă, iar oamenii au mers imediat să se asigure că vor primi ceva bani dacă vor contacta temutul virus.

 • Matilda va avea primul telefon Google din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Matilda va avea primul telefon Google din România

  Tânăra a fost aleasă dintre 12.000 de concurenţi la un concurs online. Matilda Tanascov are 22 de ani, a absolvit Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice, iar acum lucrează ca business analyst în cadrul unei companii din Bucureşti. Ieri, ea a fost anunţată că a câştigat telefonul inteligent Nexus One de la Google, după ce s-a înscris la un concurs organizat de publicaţia online „Tech Crunch“.

 • Constanţa: Primul deces cauzat de gripa porcină
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Constanţa: Primul deces cauzat de gripa porcină

  Un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost internat spital în urmă cu o săptămână, după ce a fost diagnosticat cu virusul gripal AH1N1. Reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Constanţa au anunţat că bărbatul a decedat în această dimineaţă, în jurul orei 5.00.

Modifică Setările