Stiri despre prima data

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ce gândesc femeile şi bărbaţii prima dată când fac sex cu un nou partener
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce gândesc femeile şi bărbaţii prima dată când fac sex cu un nou partener

  V-aţi întrebat vreodată la ce-i stă mintea unui nou partener în clipa în care aţi trecut în următoarea etapă a relaţiei, cea a intimităţii? Din punct de vedere al sexologului, lucrurile sunt destul de clare în privinţa primelor întrebări şi reacţii care apar atunci când un bărbat şi o femeie se află goi, faţă în faţă.

 • VIDEO Reacţia unui băieţel surd la auzul primelor sunete din viaţa sa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Reacţia unui băieţel surd la auzul primelor sunete din viaţa sa

  Pentru cei mai mulţi, văzul şi auzul sunt considerate absolut fireşti, dar cazul unui copil de 3 ani reaminteşte de miracolul ambelor simţuri. Site-ul mashable.com a postat povestea unui copil care a primit o şansă pentru o viaţă normală, dar şi reacţia momentului în care a auzit primul său sunet.

 • Prima vizită în străinătate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prima vizită în străinătate

  Treizeci de autori, din generaţii şi domenii diferite, îşi povestesc prima ieşire din ţară natală. Cel de-al cincilea volum din seria „Prima dată“, publicată la Editura Art, va fi lansat în această seară, la ora 18.00, la Clubul Ţăranului din Capitală, în prezenţa autorilor.

 • Fumatul, permis!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fumatul, permis!

  Cele 26 de texte semnate de autori cu vârste cuprinse între 30 şi 70 de ani şi publicate în plină cruciadă europeană împotriva fumatului alcătuiesc a patra antologie a seriei „Prima dată“. Primul fum stă în acelaşi timp sub semnul interdicţiei şi al iniţierii, este un act deopotrivă interzis, dar şi ritualic.

Modifică Setările