Stiri despre platforma civica actiunea 2012

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • INTERVIU Cei de peste Prut nu sunt români de mâna a doua
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  INTERVIU Cei de peste Prut nu sunt români de mâna a doua

  O mină de aur... cenuşiu constituie tinerii conaţionali cu convingeri puternice, motivaţii de nezdruncinat, studii solide şi un patriotism deloc mimat, sau sugerat de politicieni de strânsură. Printre ei, o doctorandă calmă, optimistă, de o modestie uluitoare, care consideră că tematica identitară nu este perimată, nici desuetă, în Republica Moldova.

 • Ministrul care îi lipseşte lui Victor Ponta
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ministrul care îi lipseşte lui Victor Ponta

  Un diplomat străin, acreditat la Bucureşti, l-ar fi întrebat, cu ani în urmă, pe unul dintre organizatorii unui eveniment cu pretenţii, cum este posibil ca, din alte state ex-socialiste să fie retrase trupele sovietice - evident tardiv, în raport cu România, scăpată de Gheorghiu-Dej de această pacoste -, iar din ţara noastră să nu plece nimeni. Referirea, desigur voalată,  fiind la agenţii acoperiţi ai serviciului secret rus.

 • Unirea, între idealuri, încrâncenare şi provocări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Unirea, între idealuri, încrâncenare şi provocări

  În timp ce unii analişti spun că marşurile pentru reunificarea celor două state româneşti sunt o exprimare paşnică a ceea ce simt mai mulţi basarabeni, alţii cred că ideea unirii cu România este compromisă prin astfel de acţiuni, scop urmărit de Rusia.

 • Președintele Parlamentului moldovean: marșurile unioniste sunt influențate din exterior și foarte periculoase
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Președintele Parlamentului moldovean: marșurile unioniste sunt influențate din exterior și foarte periculoase

  Șeful Legislativului Republicii Moldova, Marian Lupu, susţine că marşuri precum cel unionist, preconizat pentru 16 septembrie în Chișinău, nu se organizează fără o influenţă din exterior. „Plus la formaţiuni sau forţe politice care generează aceste marşuri din interior, eu nu aş putea să exclud, nu am argumente la mână, însă simpla logica îmi spune că, fără o implicare şi influenţă din exterior, ele nu se produc", a

Modifică Setările