Stiri despre paul stanescu cj olt

  6 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Laptele şi cornul”
de la Olt miroase „a stricat”. Produsele vor fi distribuite de o firmă aflată în
vizorul DNA
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Laptele şi cornul” de la Olt miroase „a stricat”. Produsele vor fi distribuite de o firmă aflată în vizorul DNA

  Contractul pentru livrarea produselor din programul „Lapte+corn” dedicat elevilor din clasele I-VIII din învăţământul de stat şi privat, dar şi preşcolarilor, continuă să stragă atenţia prin modul cum se derulează în judeţul Olt. Firma care şi-a adjudecat contractul menţionat şi în anul şcolar 2015/2016 este aceeaşi cu cea din ultimii cinci ani, chiar dacă patronul ei este în vizorul DNA tocmai în acest sens.

 • Coşmarurile
penale ale ”Baronului roşu” de la Olt, Paul Stănescu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Coşmarurile penale ale ”Baronului roşu” de la Olt, Paul Stănescu

  Paul Stănescu a devenit cunoscut, în ultimii şapte ani de când conduce Consiliul Judeţean Olt, drept persoana cea mai influentă din judeţul Olt. Saltul este unul spectaculos dacă ne gândim că, înainte de 2008, când a fost aruncat în lupta pentru şefia instituţiei administrative amintite, era o ”fantomă”: nu apărea în public şi vorbea foarte rar. Acum, lucrurile s-au schimbat, atât în bine, dar şi în rău.

 • VIDEO  Paul
Stănescu, preşedinte „2 în 1” la Consiliul Judeţean şi PSD Olt, ar renunţa la şefia
partidului pentru cea administrativă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO  Paul Stănescu, preşedinte „2 în 1” la Consiliul Judeţean şi PSD Olt, ar renunţa la şefia partidului pentru cea administrativă

  Paul Stănescu, vicepreşedinte al PSD, dar şi preşedinte al Consiliului Judeţean Olt, respectiv al filialei judeţene a PSD Olt, s-a decis ce ar face dacă va fi votată propunerea lui Liviu Dragnea de separare a funcţiei politice, de cea administrativă. Astfel, Stănescu a declarat, marţi – 16 decembrie, într-o conferinţă de presă, că ar alege oricând funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi ar renunţa la şefia partidului.

 • Consiliul
Judeţean Olt şi-a pus “firmă”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Consiliul Judeţean Olt şi-a pus “firmă”

  La aproape doi ani şi jumătate de la finalizarea lucrărilor de reamenajare a scuarului din faţa sediului Consiliului Judeţean Olt din Slatina, mai-marii instituţiei au observat, în sfârşit, blocul mare ce tronează pe platoul de lângă imobil şi au montat aici litere ce formează numele instituţiei. De-acum, şi străinii ce vor trece pe lângă sediul impunător al Consiliului Judeţean Olt din Slatina vor şti ce reprezintă acesta, nu doar localnicii.

 • Pesediştii de la Olt
îi liniştesc pe liberali: nu vor face „epurări”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pesediştii de la Olt îi liniştesc pe liberali: nu vor face „epurări”

  Conducerea PSD Olt nu se grăbeşte să rupă „mariajul” cu PNL. Anunţul preşedintelui penelist Crin Antonescu de marţi seară, când a declarat că PNL iese de la guvernare, iar, în cursul zilei de miercuri – 26 februarie, şi-a pus miniştrii şi secretarii de stat să-şi dea demisia, nu schimbă lucrurile pe scena politică din judeţul Olt. Cel puţin deocamdată.

 • Preşedintele C.J. Olt, Paul Stănescu, îşi paraşutează fratele în Parlament
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Preşedintele C.J. Olt, Paul Stănescu, îşi paraşutează fratele în Parlament

  Reînscăunat în vară preşedintele al Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu, aflat la cel de-al doilea mandat consecutiv în fruntea judeţului, are vise şi mai mari. După cum merg lucrurile, nimic nu pare a avea puterea de a i le zădărnici. Acesta a reuşit ca, printre candidaţii din partea USL la alegerile parlamentare din decembrie a.c., să îl impună pe „lista albă” pentru Camera Deputaţilor chiar pe fratele său, Alexandru Stănescu.

Modifică Setările