Stiri despre partidul reformator liberal

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Tăriceanu va lansa Partidul Liberal Reformator: Vin peste 20 de parlamentari PNL
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tăriceanu va lansa Partidul Liberal Reformator: Vin peste 20 de parlamentari PNL

  Fostul preşedinte PNL Călin Popescu Tăriceanu va lansa către sfârşitul săptămânii Partidul Liberal Reformator, la care sunt aşteptaţi să se alăture peste 20 de parlamentari PNL. După lansarea partidului, Tăriceanu va demara campania de strângere de semnături pentru candidatura sa la Preşedinţie.

 • Poporul pesedist l-ar accepta şi nu prea pe Tăriceanu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Poporul pesedist l-ar accepta şi nu prea pe Tăriceanu

  Premierul Victor Ponta a vorbit în cuvinte dulci despre o posibilă candidatură a lui Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezidenţiale. Cei mai mulţi social-democraţi din teritoriu au părut uimiţi şi au evitat, discret, răspunsul, unii spun că l-ar putea susţine pentru Cotroceni, alţii vorbesc despre coloana sa vertebrală. Evident, sunt şi lideri PSD care nici nu vor să audă de Tăriceanu, pentru simplul fapt că nu este social-democrat.

 • Uniunea Social-Tăriceană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Uniunea Social-Tăriceană

  Călin Popescu Tăriceanu vrea să reînvie USL prin substituirea PNL cu viitorul Partid Reformator Liberal (PRL) şi să fie desemnat candidat la prezidenţiale în locul lui Crin Antonescu. Victor Ponta îl primeşte numai dacă rupe o parte însemnată din parlamentarii PNL. O cercetare INSCOP arată că cei care îl apreciază pe Călin Popescu Tăriceanu provin în majoritate dintre alegătorii PSD

 • Tăriceanu îşi face partid cu sprijinul lui Ponta. Cine îl urmează din PNL. Ce spune Crin despre Partidul Reformator Liberal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tăriceanu îşi face partid cu sprijinul lui Ponta. Cine îl urmează din PNL. Ce spune Crin despre Partidul Reformator Liberal

  Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu a demisionat din PNL şi a pus bazele unei formaţiuni politice noi, Partidul Reformator Liberal (PRL), care îl va însoţi în cursa pentru alegerile prezidenţiale. După ieşirea de la guvernare a liberalilor, premierul Victor Ponta nu exclude o colaborare cu partidul lui Tăriceanu, care îşi propune racolarea membrilor PNL, doritori să continue proiectul USL.

 • Tăriceanu a furat mireasa şi se însoară a nşpea oară
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tăriceanu a furat mireasa şi se însoară a nşpea oară

  Călin Popescu Tăriceanu are chef din nou de însurătoare, însă de data aceasta mireasa este furată de la o altă nuntă, una urâtă, la care deşi a fost siluită în lanul de porumb, i-a plăcut!

 • Crin Antonescu, despre noul partid al lui Tăriceanu: „Pentru PNL e un déjà vu”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Crin Antonescu, despre noul partid al lui Tăriceanu: „Pentru PNL e un déjà vu”

  Demersul fostului premier, Călin Popescu Tăriceanu, de a înfiinţa o nouă formaţiune politică liberală reprezintă pentru PNL un déjà vu, în mod similar cu demersul lui Theodor Stolojan şi Valeriu Stoica, a afirmat, miercuri seară, preşedintele PNL, Crin Antonescu, într-o intervenţie telefonică la Realitatea TV.

Modifică Setările