Stiri despre partidul muncitorilor kurzi

  13 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un nou stat pe harta lumii?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un nou stat pe harta lumii?

  În ultimele zile, zgomotul de fond al prostiilor din politica românească aproape că a asurzit şi spectatorii de la meciul „Televiziuni+aplaudaci versus Bunul simţ”. De aceea, anumite ştiri de valoare din spaţiul extern nu se mai pot înţelege cum trebuie, orăcăitul nervos al câte unora fiind capabil să deturneze din drumul său şi un tren plin cu mercur ce alunecă într-o pantă de 10%.

 • Obama a împăcat Israelul cu Turcia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Obama a împăcat Israelul cu Turcia

  Turneul în Orientul Mijlociu al preşedintelui Barack Obama, considerat un mare succes mediatic, nu s-a finalizat, potrivit analiştilor, cu rezultate concrete. În Israel, Obama a reafirmat angajamentul SUA faţă de alianţa strategică cu statul evreu, promiţând sprijin în problema înarmării nucleare a Iranului ( nu am epuizat încă toate canalele diplomatice, a spus el).

 • Turcia nu va putea adera la Uniunea Europeană
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Turcia nu va putea adera la Uniunea Europeană

  Titlul este prevestitor şi, poate de aceea, tulburător. Să fie oare acesta deznodământul unui vis european al Înaltei Porţi, nutrit  şi purtat pe umerii unei bătălii care a durat aproape o jumătate de secol? Cred că ar fi trist şi nedemn de Europa, care nu cunoaşte cuvântul "niciodată", dar care a şi invitat Turcia să se alăture stelelelor europene..."Turcia, imposibila adeziune", citesc azi pe deschiderea Presseurop.eu...

 • Trei femei kurde, executate în stil mafiot la Paris
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trei femei kurde, executate în stil mafiot la Paris

  Trei femei kurde au fost găsite moarte în noaptea de miercuri spre joi, ucise cu câte un glonţ în cap, în sediul unei asociaţii kurde din Paris, a anunţat o sursă din cadrul poliţiei, citată de AFP.

 • Zece conflicte care ameninţă stabilitatea globală în 2013
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zece conflicte care ameninţă stabilitatea globală în 2013

  În fiecare an, în jurul lumii, vechile conflicte se înrăutăţesc, altele noi ies la iveală şi, ocazional, anumite situaţii se îmbunătăţesc. O listă a conflictelor este destul de arbitrară: unii se concentrează asupra unor zone, alţii le ignoră complet. Şi mai complicat este să anticipezi ceea ce se va întâmpla, ce va declanşa conflictele şi cât de rele vor fi situaţiile în care se va afla lumea.

 • „Războiul deschis” care macină Turcia: conflictul dintre kurzi şi restul ţării
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Războiul deschis” care macină Turcia: conflictul dintre kurzi şi restul ţării

  A venit momentul în care politicienii din Turcia ar trebui să înfrunte cea mai mare problemă a ţării: conflictul dintre kurzi şi restul ţării. „Trasează un triunghi de la graniţa de nord a Turciei până la Mediterană şi la sud-est de oraşul Hakkari, din apropierea hotarului cu Iranul. În această întindere geografică se desfăşoară un război deschis“, a declarat Atilla Yesilada, un analist din Istanbul.

Modifică Setările