Stiri despre partide noi

  11 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Esenţialul fără de care nu vor exista schimbări majore în România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Esenţialul fără de care nu vor exista schimbări majore în România

  Sunt manifestări tot mai radicale pentru schimbări majore la vârful puterii politice şi al guvernării, coroborate cu apariţia unor forţe politice noi, de opoziţie, care se pronunţă categoric împotriva corupţiei. Partide recent înfiinţate care, în ciuda greşelilor ce le comit, prind tot mai mult în rândurile electoratului. Dinamica scenei politice româneşti este una febrilă!

 • Ştim că te-am lăsat singură, Codruţa. Iată de ce
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ştim că te-am lăsat singură, Codruţa. Iată de ce

  Aceste zile nu sunt despre o persoană. Nu sunt nici măcar (doar) despre o instituţie care şi-a făcut treaba. Sunt despre fiecare dintre noi şi despre libertatea câştigată cu sânge acum 28 de ani. Generaţia de atunci ne poate privi în ochi. Noi vom putea să-i privim în ochi pe copiii noştri?

 • Jurnal de campanie pe bune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jurnal de campanie pe bune

  Sunt Sebastian Burduja, un optimist convins, bolnav de România. Acesta este jurnalul meu de campanie din România profundă. Pe scurt, pentru oamenii ocupaţi de azi. Dar nu pentru cei indiferenţi sau resemnaţi.

 • Bilanţul partidelor noi. Câte primării şi câţi consilieri au câştigat la locale
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bilanţul partidelor noi. Câte primării şi câţi consilieri au câştigat la locale

  La alegerile locale au participat 32 de partide noi, înfiinţate în ultimul an, cu cel puţin „trei membri fondatori”. Rezultatul este mai degrabă modest: 4 primari, 4 consilieri judeţeni, 576 de consilieri locali. În plus, cele mai bune rezultate, cu excepţia USB, au obţinut formaţiunilor înfiinţate de politicieni cu experienţă, deci noi doar pe hârtie, arată o analiză a Centrului de Inovare Publică.

 • Victoriile mari din comunităţile mici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victoriile mari din comunităţile mici

  România se schimbă. Încet, poate prea încet pentru noi toţi cei care ne-am pierdut răbdarea în ultimii 26 de ani. Se schimbă încet, dar sigur. Numai cine nu vrea să vadă semnele noului început va rămâne blocat în deznădejde, resemnare şi pasivitate. Înţeleg să mai sper şi să mai lupt, alături de toţi cei care refuză să depună armele. Şi, credem noi, suntem destui pentru a genera o nouă revoluţie a implicării în România.

 • Înţeleg să (mai) sper
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Înţeleg să (mai) sper

  Duminica viitoare mergem la urne. După o campanie blamată ca fiind ştearsă şi tăcută. Şi totuşi semnele bune există.

Modifică Setările