para - ultimele știri
Cum să găteşti în jumătate de oră un desert
de restaurant. Pară caramelizată, picantă, cu sos de vin
Bucatarul bănăţean Marian Popovici are un desert despre care spune că e atât de bun încât nimeni nu-i poate rezista. E vorba despre pară caramelizată picantă, cu sos de vin....
„Fibrele alimentare sunt glucide complexe foarte importante în nutriţia umană”, notează prof. Dr. Nicolae Hâncu în volumul „Abecedar de nutriţie”. Fructele sunt unele dintre cele mai preţioase surse de fibre, mai ales dacă mâncăm şi coaja acestora. V...
Craiova primea eticheta de „Vestul Sălbatic al României“ în urmă cu 5 ani. Confruntările cu pistoale, bâte şi cuţite s-au ţinut lanţ pe străzile oraşului, însă în momentul de faţă interlopii nu mai ţin prima pagină a ziarelor, preferând să îşi vadă ...
Conducerea tehnică de la Flacăra Moreni ar putea suporta anumite modificări în pauza de iarnă. Venirea lui Gabriel Paraschiv lângă galben-albaştrii duce divizionara D la o nouă reorganizare în cadrul staff-ului tehnic.
Dup-o masă sănătoasă, veselia intră-n casă, fiindcă gospodina-aduce, în sfârşit, şi-un pic de dulce. Pofticios, copilul papă şi mai vrea un pic de apă. Gospodina îl serveşte şi cu drag îl iscodeşte: „Astăzi tu cum te-ai jucat? Ce joc nou ai învăţat?"...