Stiri despre orgoliu

  18 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Caut
prieten, rog seriozitate!
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Caut prieten, rog seriozitate!

  De la o vreme, ai observat că pierzi prieteni. De ce oare? Prima grijă este să dai vina pe ei: au devenit încuiaţi, înţepeniţi, plictisitori, antipatici, aroganţi, pe scurt, greu de suportat.

 • Ce este egoul constructiv. Metode de „a vindeca“ dorinţa de a câştiga cu orice preţ şi a
avea întotdeauna dreptate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce este egoul constructiv. Metode de „a vindeca“ dorinţa de a câştiga cu orice preţ şi a avea întotdeauna dreptate

  Cei mai mulţi dintre noi se lasă dominaţi de ego în diverse situaţii de viaţă, însă de cele mai multe ori acesta este distructiv. Există însă şi un ego constructiv, conform terminologiei psihologice, care se manifestă prin dorinţa de autodepăşire, grija faţă de propria sănătate şi conştientizarea faptului că nu trebuie să ne comparăm decât cu noi înşine.

 • Iadul micilor orgolii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Iadul micilor orgolii

  Ideea acestui articol s-a născut în urma unei dezamăgiri dureroase şi neaşteptate. Pentru că mi-a demonstrat cum poate fi simţită prezenţa micului orgoliu, care hrăneşte ratarea şi neputinţa unora, ca reacţie la rezultatele altora.

 • Managementul orgoliului, activitatea secretă a departamentului de HR
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Managementul orgoliului, activitatea secretă a departamentului de HR

  Zilele trecute, am văzut pentru prima dată într-o companie un sistem bine pus la punct de management al orgoliului. De management al orgoliilor, mai bine spus, pentru că obiectul principal îl constituie interacţiunea orgoliilor şi ce iese de acolo, şi nu atât observarea fiecărui orgoliu şi orgolios în parte.

 • Emisiunile de divertisment: mult circ, puţin amuzament
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Emisiunile de divertisment: mult circ, puţin amuzament

  Grila de vară a posturilor de televiziune în materie de emisiuni de divertisment a demonstrat că Antena 1 a câştigat mai mulţi telespectatori în defavoarea Pro TV, în lupta „orgoliilor“ celor două posturi.

 • Mandatul lui Ponta, la mâna generalului Oprea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mandatul lui Ponta, la mâna generalului Oprea

  Premierul Victor Ponta joacă în aceste zile o carte extrem de periculoasă pentru viitorul lui politic. Poziţia liderului PSD faţă de numirea unui nou şef în fruntea SRI pune în pericol colaborarea la nivel instituţional cu o parte dintre aliaţI săi, în special cu UNPR-ul condus de Gabriel Oprea.

 • O cafea cu Albert Camus
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O cafea cu Albert Camus

  Mi-e dor de un intelectual gen Albert Camus. Nu ca să-l ”urmez”, să-l ”ascult”, în niciun caz la modul acesta gîfîit caracteristic lumii de azi. L-aş urma în linişte şi în năzuinţe.

 • CHESTIONAR Andreea Marin: „Îmi place privirea mea, vorbeşte fără cuvinte“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  CHESTIONAR Andreea Marin: „Îmi place privirea mea, vorbeşte fără cuvinte“

  Desigur, toată lumea o ştie pe Andreea. Sau are această impresie. Eu o cunosc acceptabil de bine, deoarece, de-a lungul carierei mele, ne-am tot intersectat profesional. Am avut, astfel, ocazia de a lucra cu un om extrem de minuţios cu detaliile, ştiţi, acelea care fac diferenţa. Iar dacă sunteţi de acord că şi lucrurile din zona divertismentului pot fi făcute bine ori ba, vă rog să acceptaţi şi mărturia că Andreea e „profi“.

 • Ţara dumnezeilor pigmei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ţara dumnezeilor pigmei

  De ştiut pentru oricine s-ar încumeta să treacă pragul acestei ţări, ori ar avea destinul să se nască aici este faptul că România e ţara dumnezeilor. Chiar dacă, după cum se dovedeşte nimic bun nu poate prospera aici. Totuşi, aici fiecare ins ce face umbră acestui pământ ştie totul, nu uită nimic, s-a născut învăţat şi ferească Bunul Dumnezeu să găsească pe cineva cu vreun sâmbure de umanitate într-însul. Arşice îl face!

 • Metoda sigură de câştigat bani mulţi. Încercată şi garantată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Metoda sigură de câştigat bani mulţi. Încercată şi garantată

  Există o metodă sigură de a câştiga bani mulţi, joburi mai bune, o avansare mai rapidă în carieră, sau invers, de a rămâne acolo unde sunteţi şi de a nu risipi ce aţi câştigat atunci când cei din jur sunt îndepărtaţi sau pierd într-o clipă tot ce au construit în jumătate de viaţă. Sigur, există şi o taxă de intrare aici.

 • 10 lucruri pe
care bărbaţii nu le spun femeilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  10 lucruri pe care bărbaţii nu le spun femeilor

  Poate că nu vor să recunoască, dar toate femeile ştiu că bărbaţii le spun doar lucrurile pe care vor să le audă. Ele ştiu şi că sinceritatea nu se numără printre virtuţile masculine.

 • Pe noi ne omoară orgoliul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pe noi ne omoară orgoliul

  Că trăim vremuri grele, asta nu mai e demult un secret pentru nimeni, ne descurcăm fiecare cum putem. Încercăm să supravieţuim sau să ”vieţuim”, cum scria Lia Bugnar într-un text…că de trăit nici nu poate fi vorba.

 • VIDEO Dan Mihăescu, umorist: „Eu nu am avut orgoliul să ies în faţă“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Dan Mihăescu, umorist: „Eu nu am avut orgoliul să ies în faţă“

  Toma Caragiu, Ştefan Bănică, Octavian Cotescu, Ştefan Mihăilescu Brăila, Amza Pellea, Dem Rădulescu, Coca Andronescu i-au interpretat textele. Dan Mihăescu (77 de ani), creatorul unor texte celebre precum „Omul cu şopârla“, în interpretarea lui Toma Caragiu, sau „Milogul“, cu Dem Rădulescu, vorbeşte despre cariera sa

Modifică Setările