Stiri despre orfeu

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Un 69 de la Nae VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un 69 de la Nae VIDEO

  SPERANŢĂ Cel mai recent film al reputatului Nae Caranfil, „6,9 pe scara Richter“, promite să-i cutremure pe români. La propriu şi la figurat.

 • Nae Caranfil compune muzică şi cântă în noul său film, „6,9 pe scara Richter“ VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nae Caranfil compune muzică şi cântă în noul său film, „6,9 pe scara Richter“ VIDEO

  Regizorul şi scenaristul Nae Caranfil este deopotrivă autorul textelor şi compozitorul pieselor muzicale de pe coloana sonoră a celui mai recent film al său, „6,9 pe scara Richter“, o comedie cu momente de musical puse în scenă de coregraful sârb Milan Gromilić. Filmul va avea premiera în cinematografe pe 20 ianuarie 2017.

 • Sfâşietoarea poveste a lui Orfeu şi Euridice, tratată plastic într-o lucrare a celebrului Gustav Klimt, expusă la Muzeul Naţional de Artă până pe 31 mai
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfâşietoarea poveste a lui Orfeu şi Euridice, tratată plastic într-o lucrare a celebrului Gustav Klimt, expusă la Muzeul Naţional de Artă până pe 31 mai

  Muzeul Naţional de Artă al României vă invită la o nouă conferinţă din seria „Opere în prim plan“. Aceasta va fi susţinută în Galeria de Artă Europeană miercuri, 6 aprilie, de la ora 16.00. Tema va fi reluată sâmbătă, 7 mai, de la ora 12.00. Conferinţele sunt susţinute de Mălina Conţu, muzeograf în cadrul Biroului de Artă Europeană şi Artă Decorativă.

 • „Orfeul“ lui Monteverdi, la Ateneu
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Orfeul“ lui Monteverdi, la Ateneu

  Ansamblul „La Venexiana“, dirijat de Claudio Cavina, alături de Corul de cameră „Preludiu“ al Centrului Naţional de Artă „Tinerimea Română“, condus de Voicu Enăchescu, va interpreta la Ateneu capodopera lui Claudio Monteverdi. Interpretul lui Orfeu este baritonul Furio Zanasi

 • Piteşti: Concert de colinde, la teatru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Piteşti: Concert de colinde, la teatru

  Coruri din tot judeţul au evoluat aseară, cu începere de la ora 18.00, pe scena Teatrului “Alexandru Davila”, într-un concert de Crăciun, care a avut în public oameni de cultură şi feţe bisericeşti, în frunte cu Arhiepiscopul Calinic.

 • Aplauze prelungite pentru premiera Orfeu în Infern
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Aplauze prelungite pentru premiera Orfeu în Infern

  În ciuda concurenţei puternice din oraş, film (Festivalul TIFF) şi muzică rock (Napoca Music Event), şi a conflictului intern, dintre conducere şi sindicate, care a estompat promovarea evenimentului, spectatorii fideli ai operei au asistat în număr covârşitor la ultima premieră.

 • VIDEO Turism pe urmele masonilor de altădată
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Turism pe urmele masonilor de altădată

  Centrul de Informare Turistică din Mediaş propune turiştilor o călătorie iniţiatică şi interpretativă în lumea simbolurilor francmasonice. Numeroasele clădiri, vechi de sute de ani, care poartă simboluri francmasonice au condus la ideea că oraşul Mediaş a fost ridicat de francmasoni. O idee exploatată turistic de edilii de azi.

Modifică Setările