Stiri despre no limit

  27 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Tânără desfigurată de fiul unui fost viceprimar din Buzău. Femeia a fost lovită în faţă cu un pahar
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tânără desfigurată de fiul unui fost viceprimar din Buzău. Femeia a fost lovită în faţă cu un pahar

  O femeie de 34 de ani a ajuns, sâmbătă noapte, la urgenţele Spitalului Judeţean Buzău, după ce a fost lovită şi tăiată la faţă de un tânăr. Acuzaţia se îndreaptă către Cosmin Chijer, fiul fostului viceprimar din localitatea Vadu Paşii. Pe numele agresorului a fost deschis un dosar penal. El susţine că a fost atacat din senin de femeia pe care o cunoştea doar de pe Facebook.

 • Ce ştim până acum din selecţia de filme de la TIFF 2016. Cinefilii sunt aşteptaţi la Cluj-Napoca între 27 mai şi 5 iunie VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ce ştim până acum din selecţia de filme de la TIFF 2016. Cinefilii sunt aşteptaţi la Cluj-Napoca între 27 mai şi 5 iunie VIDEO

  Alegorii politice, drame sociale şi personale incomode, thrillere explozive, dar şi comedii negre, savuroase se regăsesc şi anul acesta în două dintre cele mai populare secţiuni ale Festivalului Internaţional de Film Transilvania: Supernova şi Fără Limită / No Limit. Multe dintre filme ating subiecte politice şi sociale fierbinţi: refugiaţi, toleranţă, terorism.

 • Buzoienii sunt invitaţi, în weekend, la un concert susţinut de Bosquito în No Limit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buzoienii sunt invitaţi, în weekend, la un concert susţinut de Bosquito în No Limit

  Formaţia Bosquito va cânta, sâmbătă noapte, în clubul ”No Limit”, de pe Bulevardul Bălcescu. În concertul de la Buzău, care va începe la ora 20.00, solistul Radu Almăşan va interpreta printre altele cunoscutele melodii „Aşa că beau”, „Hopa Hopa“, „Două mâini“, „Tu eşti iubita mea“ şi celebrul refren „Dă-i înainte cu tupeu”.

 • Tavi Colen cântă sâmbătă în clubul No Limit din Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tavi Colen cântă sâmbătă în clubul No Limit din Buzău

  ”Tavi Colen Band” ajunge sâmbătă seară la Buzău, pentru a susţine un cocnert, de la ora 21.00 , în clubul No Limit. Solistul care s-a lansat ca vocalist al trupelor Voltaj şi Talisman susţine un recital cu cele mai noi piese ale sale, alături de hituri care l-au consacrat, "Numai una", "Cântec pentru mama", "Dacă aş putea" sau "Spune-mi".

 • ”Direcţia 5” cântă în această seară în Clubul No Limit din Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  ”Direcţia 5” cântă în această seară în Clubul No Limit din Buzău

  Una dintre cele mai iubite trupe româneşti de pop-rock, Direcţia 5, ajunge la Buzău, pentru a treia oară în acest an, alături de solistul Toni Şeicărescu, pentru a-şi promova piesele de vară, precum şi hit-urile care au consacrat formaţia de-a lungul vremii.

 • Maria Răducanu şi Niko Meinhold, în concert la Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Maria Răducanu şi Niko Meinhold, în concert la Buzău

  Sâmbătă, de la ora 21, îndrăgita interpretă de jazz şi blues Maria Răducanu va susţine un concert la Buzău. Gazdă va fi Cafeneaua artiştilor iar concertul va fi un bun prilej pentru iubitorii de jazz şi blues din Buzău de a se reîntâlni cu una dintre cele mai valoroase voci din România.

 • „Pasărea Rock”, în concert la Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Pasărea Rock”, în concert la Buzău

  Formaţia Pasărea Rock se află într-un turneu naţional care cuprinde nouă oraşe. Sâmbătă, 26 aprilie, trupa va concerta în clubul No Limit din Buzău.

 • DJ Adrian Eftimie mixează vineri în No Limit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DJ Adrian Eftimie mixează vineri în No Limit

  Veste bună pentru fanii muzicii electronice din Buzău. Au ocazia să-l vadă pe DJ Adrian Eftimie mixând live, vineri seară, în Buzău, în clubul de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, începând cu ora 23.00.

 • Concert Ruby, de Ziua Îndrăgostiţilor, în Club No Limit din Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concert Ruby, de Ziua Îndrăgostiţilor, în Club No Limit din Buzău

  Una dintre reprezentantele noului val al muzicii dance din România, Ruby, va susţine, în această seară, un concert în clubul No Limit. Startul petrecerii se va da la ora 22.00, iar spectacolul va ţine până târziu în noapte. Cocktailurile şi şampania vor curge până dimineaţă, invitaţii fiind antrenaţi de DJ renumiţi.

 • „Gaşca lui Moga” ajunge sâmbătă la Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Gaşca lui Moga” ajunge sâmbătă la Buzău

  Sâmbătă, clubul No Limit din municipiul Buzău va fi gazda „What the Funk” Tour, aducând în faţa buzoienilor pe Shift, JerryCo, Adda, Liviu Teodorescu, Sanziana şi Sorana.

 • FOTO Foc pus intenţionat. Discoteca No Limit din Cuza-Vodă, mistuită de flăcări
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Foc pus intenţionat. Discoteca No Limit din Cuza-Vodă, mistuită de flăcări

  Discoteca No Limit din comuna Cuza-Vodă a ars ca o torţă, joi dimineaţă, înainte de ivirea zorilor, după ce o persoană, neidintificată încă, a pus intenţionat foc. Pompierii militari din Călăraşi au intervenit mai bine de 5 ore pentru stingerea flăcărilor care se manifestau cu violenţă şi cu fum dens la garderoba şi magazia clubului.

 • Concert „Nightlosers”, în week-end, la Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concert „Nightlosers”, în week-end, la Buzău

  Trupa Nightlosers se întoarce sâmbătă la Buzău cu un nou concert, în cadrul turneului de promovare a celui mai recent material discografic semnat de formaţia din Cluj, „Cinste lor”, album lansat deja pe site-ul trupei.

 • Trupa Cargo va concerta la Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Trupa Cargo va concerta la Buzău

  Trupa Cargo, una dintre cele mai îndragite formaţii rock din România, va susţine un concert la Buzău. Evenimentul va avea loc vineri, de la ora 21, în clubul No Limit.

 • Concert „Proconsul” în Clubul No limit din Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concert „Proconsul” în Clubul No limit din Buzău

  Sâmbătă, de la ora 21, trupa Proconsul va concerta în clubul No Limit din Buzău. Concertul promovează cel mai recent album al trupei, “No matter what”, lansat cu puţin timp în urmă. 25 de lei este preţul unui bilet de intrare la spectacolul de sâmbătă.

 • Concert „Bere gratis” în No Limit
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Concert „Bere gratis” în No Limit

  Trupa „Bere Gratis” concertează, în acest sfârşit de săptămână, la Buzău. Evenimentul muzical va avea loc sâmbătă seară, în clubul No Limit.

 • Mircea Baniciu concertează sâmbătă la Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mircea Baniciu concertează sâmbătă la Buzău

  Buzoienii iubitori de folk au ocazia să îl asculte pe Mircea Baniciu în concert. Evenimentul va avea loc sâmbătă seară, în clubul No Limit, cu începere de la ora 21.00. Acesta va performa alături de câţiva invitaţi surpriză.

 • Petreceri de Halloween, în No Limit și Galleria Mall din Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Petreceri de Halloween, în No Limit și Galleria Mall din Buzău

  Buzoienii au ocazia, în acest sfârşit de săptămână, să își facă de cap și să se deghizeze în personajele lor preferate. Asta pentru pentru că atât într-un mall dar și într-o discotecă din Buzău se vor organiza petreceri „monstru” de Halloween.

 • Dansează dumnezeieşte fără să audă muzica
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dansează dumnezeieşte fără să audă muzica

  Este povestea celor 11 membri ai formaţiei „No limit“, tineri cu deficienţe de auz de la Centrul Şcolar „Beethoven“ din Craiova, care au făcut o figură de zile mari pe scena show-ului „Românii au talent.

Modifică Setările