Stiri despre nicu mihoc

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Ivanov - un
Hamlet de tranziţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ivanov - un Hamlet de tranziţie

  Atunci când „noua critică“ şi-a propus ca temă recitirea/revizitarea scrierilor lăsate de veacul al XVII-lea, scrieri până prin anii ’60 ai secolului al XX-lea drastic şi aparent „definitiv“ interpretate, clasificate, ordonate (dar ce înseamnă definitivul în literatură?) de critica universitară sub semnul clasicismului parcă pe vecie în floare, totul a fost pus sub semnul întrebării.

 • test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  "Şcoala nevestelor". Lecţiile lui Molière pentru bărbaţii însuraţi

  Spectacolul „Şcoala nevestelor“, montat de Cristian Juncu la Târgu Mureş, te face să râzi homeric. Textul nou tradus de regizor îl scoate pe Molière de la naftalină, într-un spectacol modern, în care Nicu Mihoc, în rolul bărbatului încornorat, face un rol excepţional.

 • FOTO Ultimul banc al lui Molière cu Banderas
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Ultimul banc al lui Molière cu Banderas

  La faţă de cortină, Nicu Mihoc, în stare să electrizeze o sală de la primele cuvinte (proaspăt nominalizat la Premiul UNITER pentru cel mai bun actor), spune bancuri despre adulter. Aşteptările publicului se clatină. Ceva nu e în regulă: convenţia dramatică se contractă. Bancurile sunt moderne, cu personaje de azi, printre care figurează şi Banderas.

 • Spectacolul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spectacolul "Eden" se joacă la Teatru 74

  Mureşenii sunt invitaţi diseară de la ora 19.00 la Teatru 74, din Cetatea Medievală, pentru a urmări spectacolul "Eden" în regia lui Cristian Juncu.

Modifică Setările