Stiri despre nicolae popescu

  15 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Hackerul român pe
capul căruia FBI a pus o recompensă de 1 milion de dolari
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hackerul român pe capul căruia FBI a pus o recompensă de 1 milion de dolari

  Nicolae Popescu este unul dintre cei mai căutaţi hackeri de către autorităţile din SUA. Românul este acuzat că a produs o pagubă de peste 3 milioane de dolari prin fraude informatice. Popescu a devenit practic de negăsit, FBI punând pe capul său o recompensă de 1 milion de dolari.

 • Un hacker român este căutat de FBI. Americanii promit o recompensă de un milion de dolari pentru arestarea acestuia
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un hacker român este căutat de FBI. Americanii promit o recompensă de un milion de dolari pentru arestarea acestuia

  Biroul Federal pentru Investigaţii din Statele Unite ale Americii (SUA) a pus la dispoziţie o recompensă de un milion de dolari (890.000 de euro) pentru arestarea unui hacker român despre care există informaţii că s-ar ascunde în România. Numele acestuia este Nicolae Popescu, iar el este pe locul doi în topul persoanelor căutate de FBI pentru astfel de infracţiuni

 • Cooperare FBI-SRI pentru combaterea criminalităţii cibernetice
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cooperare FBI-SRI pentru combaterea criminalităţii cibernetice

  SUA a solicitat ajutorul statului român pentru a combate criminalitatea cibernetică şi terorismul internaţional. Aflat recent la Bucureşti, directorul FBI, James Comey, a discutat cu preşedintele României, Klaus Johannis, dar şi cu noul şef al SRI, Eduard Hellvig, despre provocările şi riscurile de securitate cărora comunitatea internaţională trebuie să le facă faţă.

 • Un hacker alexăndrean, dat în urmărire internaţională prin Interpol
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un hacker alexăndrean, dat în urmărire internaţională prin Interpol

  Şase români şi un albanez au fost inculpaţi în Statele Unite pentru fraude de milioane de dolari pe internet. Alexăndreanul Nicolae Popescu, suspectat a fi capul grupării, este căutat prin Interpol, după ce, în urmă cu doi ani a fugit din faţa Tribunalului Râmnicu Vâlcea şi nu a mai fost de găsit.

 • Profesorul Nicolae Popescu îngrjeşte 60 de câini şi 30 pisici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Profesorul Nicolae Popescu îngrjeşte 60 de câini şi 30 pisici

  Este farmacist şi lider de sindicat la Spitalul TBC şi le predă cursuri de farmacie elevilor de la Şcoala Postliceală Ion Cantacuzino din Piteşti.  Îşi iubeşte semenii dar le arată aceeaşi dragoste şi animalelor şi ar da orice să nu –i vadă suferind nici pe unii, nici pe alţii!

 • Exporturile trag industria în sus
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Exporturile trag industria în sus

  Datele pe primul semestru arată majorări fără precedent ale comenzilor noi şi cifrelor de afaceri ale industriaşilor. Plusurile de 23,9% la comenzile din industrie şi de 10,9% la vânzări în primul semestru sunt date de exporturi, nu de piaţa internă, spun producătorii.

 • FOTO/VIDEO Poştaş în satul celor săraci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO/VIDEO Poştaş în satul celor săraci

  Nicolae Popescu merge pe jos şase kilometri pentru a le duce pensiile bătrânilor din Malarişca, o localitate izolată. Localnicii trăiesc din agricultură şi din creşterea animalelor pentru că banii de la stat nu le ajung nici măcar pentru a merge o dată pe lună la magazinul sătesc.

 • Bucureşti: Prima puşcărie privată, proiectată de un deţinut
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Bucureşti: Prima puşcărie privată, proiectată de un deţinut

  Nicolae Popescu, fostul arhitect-şef  al Primăriei Voluntari, în prezent închis la Penitenciarul Jilava pentru luare de mită, a proiectat prima închisoare privată din România. Penitenciarul, cu o capacitate de 1.600 de locuri, ar urma să fie construit la 30 de kilometri de Bucureşti, în aproprierea localităţii Adunaţii Copăceni.

 • Moş Crăciun trăieşte la Glina
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moş Crăciun trăieşte la Glina

  Cine şi-ar fi putut imagina că Laponia moşului de România, pe numele lui secret Nicolae Popescu, se află la doar zece kilometri de Bucureşti, în comuna ilfoveană Glina. Când nu împarte cadouri micuţilor cuminţi din Capitală, Moş Crăciun este ziarist-colaborator cu presa franceză, operator de calcul şi prieten desăvârşit.

Modifică Setările