Stiri despre negative

  12 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Testul pentru coronavirus în cazul gălăţenilor internaţi la Infecţioase: trei probe negative, două în aşteptare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Testul pentru coronavirus în cazul gălăţenilor internaţi la Infecţioase: trei probe negative, două în aşteptare

  Cei trei adulţi duşi la spital în urmă cu patru zile sunt în regulă. Analizele de laborator făcute la Bucureşti au arătat că suferă de răceli obişnuite şi că nu sunt infectaţi cu coronavirus. Încă sunt aşteptate rezultatele în cazul copiilor de 3 şi 5 ani internaţi vineri şi duminică. 364 de gălăţeni sunt izolaţi la domiciliu.

 • Modalităţi prin care previi stresul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Modalităţi prin care previi stresul

  La ora actuală, stresul este tot mai prezent în viaţa ta. Fie că este vorba despre activităţi stresante sau pur si simplu, un mod de viaţă agitat şi solicitant, această afecţiune poate să constituie un real pericol pentru psihicul tău. Există însă, mai multe modalităţi prin care să scapi de stres şi să reuşeşti să te relaxezi.

 • 3 motive să înjuri, din când în când
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  3 motive să înjuri, din când în când

  Oamenii care înjură din când în când se simt mai puternici din punct de vedere psihic, îşi controlează mai bine emoţiile şi chiar tolerează mai bine durerea spre deosebire de aceia care nu folosesc niciodată cuvinte urâte.

 • De ce mai fumăm încă? Cum creierul nostru ne joacă o festă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De ce mai fumăm încă? Cum creierul nostru ne joacă o festă

  În timp ce nefumătorii se întreabă cum unii oameni pot fuma când pachetele de ţigări sunt acoperite de imagini îngrozitoare şi mesaje terifiante, fumătorul îşi mai aprinde o ţigară. Motivul pentru care cel din urmă face acest lucru este scutul mental prin care creierul blochează toate informaţiile negative.

 • Deciziile corecte se iau pe întuneric
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deciziile corecte se iau pe întuneric

  Oamenii de ştiinţă au descoperit că lumina slabă îi ajută pe oameni să ia decizii raţionale şi să domine tot felul de negocieri mult mai uşor. Cercetătorii de la Universitatea Toronto Scarborough spun că atât emoţiile pozitive, cât şi cele negative, sunt simţite mult mai intens pe lumină.

 • Sfaturi să nu mai ţipi la cei mici
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Sfaturi să nu mai ţipi la cei mici

  Specialiştii vin cu multe sfaturi pentru părinţi care să-i ajute să-şi crească şi să-şi educe copiii într-un spirit pozitiv, fără ţipete, violenţe sau alte forme negative de manifestare. Dar ştim cu toţii cât este de greu să ne controlăm după o zi grea de muncă, iar copilul face câte o trăznaie care ne scoate din minţi.

 • Brăila: Duminică vom avea vreme închisă şi rece
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Brăila: Duminică vom avea vreme închisă şi rece

  Chiar dacă astăzi temperaturile au fost pozitive fapt ce a permis topirea în continuare a zăpezii murdare care se mai găseşte în oraş, duminică nu mai sunt aşteptate valori pozitive.

Modifică Setările