Stiri despre muguri de brad

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cura cu sirop de muguri de brad indicată în anorexie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cura cu sirop de muguri de brad indicată în anorexie

  Bradul, arborele utilizat ca materie prima în construcţîi şi industria mobilei, cosmetică şi alimentaţie, are, după cum se cunoaşte, şi o serie de recomandări fitoterapeutice, în funcţie de elementele din care se obţin diverse preparate. Puţină lume ştie că banalul sirop din muguri de brad, utilizat în cure, are incluziv indicaţii în anorexie şi oboseală intelectuală.

 • Siropul reconfortant din muguri de brad. O reţetă simplă de macerat la rece
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Siropul reconfortant din muguri de brad. O reţetă simplă de macerat la rece

  Se ştie că nastura oferă posibilităţi nenumărate de a înlocui sucurile pline de coloranţi şi conservanţi cu băuturi răcoritoare nu doar inofensive, ci şi cu beneficii tonice asupra organismului. Siropul din muguri de brad poate fi o astfel de alternativă, iar efectul reconfortant e un argument în plus să încercăm o reţetă de pe vremea bunicilor.

 • Cum prepari acasă siropul de muguri de brad. Reţete simple pentru tuse şi bronşită
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum prepari acasă siropul de muguri de brad. Reţete simple pentru tuse şi bronşită

  Substanţele active pe care mugurii şi frunzele de brad le conţin le conferă acestora proprietăţi antireumatice, antiseptice, diuretice şi expectorante de care putem profita pentru a ne recâştiga starea de sănătate. Un specialist în fitoterapie recomandă două reţete pe cât de simple, pe atât de eficiente.

 • Siropuri naturale pentru imunitate la copii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Siropuri naturale pentru imunitate la copii

  Cum îţi poţi ajuta copilul să nu mai răcească imediat ce îl duci la grădiniţă? Îl hrăneşti sănătos, doarme suficient, se joacă în aer liber, dar totuşi răcelile se ţin lanţ? Încearcă şi siropurile naturale pentru imunitate la copii.

 • Cele mai eficiente remedii în caz de răguşeală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cele mai eficiente remedii în caz de răguşeală

  Răguşeala apare atunci când vocea este stinsă, prea ascuţită, prea gravă sau „ca din butoi“. Apare des în laringită. Mai ales în cazul copiilor, această afecţiune nu trebuie lăsată să se agraveze.

Modifică Setările