Stiri despre moroieni

  26 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • O ursoaică a dat atacul în gospodăria preotului din Moroieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  O ursoaică a dat atacul în gospodăria preotului din Moroieni

  Ursul a început să iasă din ce în ce mai des din pădure în căutare de hrană. După ce în urmă cu câteva zile un urs a mâncat mai multe păsări şi un iepure în Valea Lungă, de data aceasta a coborât în comuna Moroieni. Potrivit autorităţilor, fiara a ucis o vacă.

 • Muscel cloverfest 2017, între 4 şi 6 august. Muzică live, cântată în vârf de deal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Muscel cloverfest 2017, între 4 şi 6 august. Muzică live, cântată în vârf de deal

  CloverFest se întamplă în minunatul cătun Muscel, din judeţul Dâmboviţa, în fiecare an, la sfârţitul verii. Este un festival de iubitorilor de muzică bună, cantată live pe un vârf de deal. Muscelul (comuna Moroieni) este situat la aproximativ 130 de km de Capitală pe drumul Bucureşti-Târgovişte-Pucioasa-Moroieni-Sinaia.

 • Pericol de prăbuşire pe un pod din Moroieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pericol de prăbuşire pe un pod din Moroieni

  Consiliul Judeţean Dâmboviţa informează participanţii la traficul rutier, turiştii şi agenţii economici care desfăşoară activităţi economico-administrative în zona montană că, pe traseul DJ 714 A Moroeni – Cabana Căprioara – Valea Răteiului, podul existent la kilometrul 7+600 peste pârâul Rătei a fost avariat grav în data de 11 iulie 2017, existând pericolul iminent de prăbuşire.

 • Imaginile dezastrului din Moroieni. Când ar putea fi detonat versantul de la poalele Munţilor Bucegi care a distrus  conducta de apă ce deserveşte două comune
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Imaginile dezastrului din Moroieni. Când ar putea fi detonat versantul de la poalele Munţilor Bucegi care a distrus  conducta de apă ce deserveşte două comune

  Ar putea trece zile, poate săptămâni, până ce zona de la poalele Munţilor Bucegi va fi degajată de stâncile de sute de tone căzute duminică, în urma unei alunecări de teren. Între timp, peste 800 de gospodării din comunele Moroieni şi Pietroşiţa au rămas fără apă şi nimeni nu ştie cât va mai dura această situaţie.

 • Misterele tunelului secret care leagă Prahova de Dâmboviţa, pe sub Bucegi. Dacă ar fi fost terminat, ar fi fost cel mai mare tunel din România
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Misterele tunelului secret care leagă Prahova de Dâmboviţa, pe sub Bucegi. Dacă ar fi fost terminat, ar fi fost cel mai mare tunel din România

  Construcţia celebrului Tunel „Izvor” care ar lega judeţele Prahova de Dâmboviţa, prin Masivul Bucegi, a început în 1913. CFR a aprobat atunci, cu acceptul regelui Ferdinand, construirea magistralei Târgovişte – Pietroşiţa – Sinaia, iar varianta cea mai scurtă era prin munte. Aşa s-a decis spargerea Masivului Bucegi, în zona „Păduchiosu”, pentru a scurta distanţa dintre Moroieni şi Sinaia.

 • Dâmboviţa: Festival la sat - Muscel cLoverFest
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dâmboviţa: Festival la sat - Muscel cLoverFest "Garden Edition"

  De vineri până duminică, între 16 şi 18 august 2013, natura devine scenă pentru evenimentul Muscel cLoverFest Garden Edition, organizat în satul Muscel din comuna Moroieni, judeţul Dâmboviţa. Cea de-a patra ediţie a festivalului vine cu muzică bună între munţi, ativităţi specifice ca mountain bike, slakline, expoziţii, teatru de păpuşi, handmade, dar şi o zonă de campare, terasă şi bucătărie în natură.

 • PANICA A CUPRINS GLODUL Ursul a atacat din nou şi a luat un porc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  PANICA A CUPRINS GLODUL Ursul a atacat din nou şi a luat un porc

  Ultimul atac al urşilor în satul dâmboviţean Glod, comuna Moroeni, a avut loc în 24 septembrie, când urşii au luat un viţel dintr-o gospodărie şi l-au mâncat. Potrivit primarului comunei Moroeni, Mihai Moraru, animalul nu a provocat alte distrugeri, iar oamenii spun că au făcut zgomote pentru a alunga ursul.

 • Ursul ucigaş din Dâmboviţa are cerere de graţiere la prim ministru
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ursul ucigaş din Dâmboviţa are cerere de graţiere la prim ministru

  Ursul din Dâmboviţa este primul exemplar din sălbăticie care va fi găzduit de rezervaţia din Zărneşti. Reprezentanţii rezervaţiei de urşi din Zărneşti vor să-l salveze de la moartea prin împuşcare. Deşi animalul l-a ucis pe braconierul care l-a prins în laţ, reprezentanţii Asociaţiei „Milioane de Prieteni” Braşov îl consideră o victimă a braconajului care merită o şansă la viaţă.

 • Fanii Dacia Duster organizează a doua reuniune naţională la Bolboci-Moroieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fanii Dacia Duster organizează a doua reuniune naţională la Bolboci-Moroieni

  Posesorii de Dacia Duster vor avea întâlnirea anuală de iarnă în weekend-ul 17-19 februarie 2012. Cei care doresc să participe se pot înscrie până pe 7 februarie. Posesorii şi fanii Dacia Duster se vor întâlni în perioada 17-19 februarie la Bolboci-Moroieni, în judeţul Dâmboviţa.

 • Timp liber: “Ferma”, singura pensiune de cinci stele din Dâmboviţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Timp liber: “Ferma”, singura pensiune de cinci stele din Dâmboviţa

  Pensiunea oferă posibilitatea de a vă relaxa într-un ambient primitor şi călduros, îmbinând perfect luxul şi confortul cu elementele rustice Administratorii au pregătit opt camere Double şi trei camere Double Deluxe, cu băi proprii şi acces la balcoane private, fotolii cu masuţă şi birou. Pensiunea este situată în comuna Moroieni, la numai 18 kilometri de oraşul Sinaia.

 • Targoviste: Drumul spre munte e blocat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Targoviste: Drumul spre munte e blocat

  Două drumuri judeţene, unul care face legătura cu zona montană din Dâmboviţa şi un altul din sudul judeţului sunt blocate, din cauza stratului mare de zăpadă de pe carosabil. Conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie, sâmbătă, erau blocate DJ 714 Moroieni-Peştera şi DJ 702F Răscăieţi-Pundea de Greci.

 • Au văzut moartea cu ochii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Au văzut moartea cu ochii

  Trei tineri dâmboviţeni au văzut, ieri seară, moartea cu ochii. Aceştia au căzut cu autoturismul într-o prăpastie pe Drumul Judeţean 714 care face legatură cu Platoul montan Padina.