Stiri despre mic dejun la tiffany

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Audrey Hepburn şi viaţa neştiută a celei mai elegante femei
de la Hollywood
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Audrey Hepburn şi viaţa neştiută a celei mai elegante femei de la Hollywood

  Celebra actriţă Audrey Hepburn ar fi împlinit, pe 4 mai, 86 de ani. Cunoscută pentru rolul din „Mic dejun la Tiffany/ Breakfast at Tiffany’s“, numele său este strâns legat de acest film de succes, lansat în 1961, şi de interpretarea frumoasei Holly Golightly. Cu toate acestea, Audrey Hepburn avea, ca oricare altă femeie, complexele şi temerile sale, iar viaţa sa personală nu a fost una uşoară.

 • Top 10 cele mai bune roluri ale lui Mickey Rooney
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Top 10 cele mai bune roluri ale lui Mickey Rooney

  „Bineînţeles că am vrut să fiu cunoscut. Acesta sunt eu, un om obişnuit căruia îi place să placă tuturor“. Astfel îşi motiva Mickey Rooney pofta de a juca în filme chiar şi la o vârstă înaintată. El a murit la 93 de ani, după o carieră cinematografică începută la doar şapte ani. Printre cele mai însemnare pelicule, 250 la număr, în care a jucat se numără „Boys Town“, „Babes in Arms“, „The Human Comedy“ sau „Breakfast at Tiffany’s“.

 • Tineri şi neliniştiţi în filme
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Tineri şi neliniştiţi în filme

  Actorul Robert Downey jr glumea că regizorul Paul Thomas Anderson l-a refuzat pentru adaptarea cinematografică a cărţii „Inherent Vice“ („Viciu moştenit“) din cauză că e prea bătrân. Rolul a fost obţinut de mai tânărul Joaquin Phonenix. Însă Downey jr (48 de ani) nu fi fost primul actor care ar fi interpretat un personaj mult mai tânăr.

Modifică Setările