Stiri despre mediapro

  18 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Câteva cuvinte despre Andrei Gheorghe
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Câteva cuvinte despre Andrei Gheorghe

  Dacă ar fi să dau crezare nenumăratelor articole de pe bloguri, postărilor extrem de îndurerate ce au apărut cu nemiluita pe reţelele de socializare, faptului că mai toată lumea are de împărtăşit o amintire cu fostul om de radio Andrei Gheorghe, aş putea trage concluzia că până luni seara, atunci când a apărut vestea morţii sale absolut neaşteptate, toată lumea i-a fost fan înrăit şi necondiţionat.

 • UPDATE Fostul şef Mediafax Group, audiat la Parchetul General. Nicoară: Plecarea mea nu are nicio legătură cu dosarul penal sau cu insolvenţa
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE Fostul şef Mediafax Group, audiat la Parchetul General. Nicoară: Plecarea mea nu are nicio legătură cu dosarul penal sau cu insolvenţa

  Orlando Nicoară, fostul şeful Mediafax Group, deţinut de Adrian Sîrbu, şi-a dat demisia după ce timp de opt ani a condus compania. El a le-a transmis colegilor o scrisoare prin care îi anunţă că decizia lui nu are legătură cu dosarul penal deschis de procurori, şi nici cu insolvenţa. Nicoară a fost, luni, audiat de procurorii Parchetului General.

 • Grei din MediaPro, după gratii pentru evaziune fiscală şi spălare de bani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grei din MediaPro, după gratii pentru evaziune fiscală şi spălare de bani

  Alte 11 persoane au fost arestate la sfârşitul săptămânii trecute în dosarul în care este anchetată o evaziune fiscală cu spălare de bani de 15 milioane de lei produsă de societatea MediaPro. Printre cei care vor sta după gratii în următoarele 30 de zile se numără şi grei din trustul condus odată de Adrian Sârbu. Printre aceştia se numără şi Cosmin Ion, fiul producătoarei Ruxandra Ion.

 • Dosarul MediaPro. 11 angajaţi ai instituţiei media, reţinuţi de procurori
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dosarul MediaPro. 11 angajaţi ai instituţiei media, reţinuţi de procurori

  În urma audierilor maraton făcute de procurorii Parchetului Capitalei în dosarul MediaPro au fost reţinuţi 11 angajaţi al instituţiei media. Opt dintre aceştia au primit ordonanţe de reţinere în cursul zilei de joi, în timp ce alţi doi au fost reţinuţi vineri dimineaţă. Alte 32 de persoane sunt urmărite penal în acest dosar, în care prejudiciul se ridică la 15 milioane de lei.

 • VIDEO Percheziţii în dosarul evaziunii fiscale de la MediaPro. 27 de persoane printre care şi Andrei Boncea, soţul Loredanei Groza, duse pe sus la audieri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Percheziţii în dosarul evaziunii fiscale de la MediaPro. 27 de persoane printre care şi Andrei Boncea, soţul Loredanei Groza, duse pe sus la audieri

  Peste 30 de persoane sunt urmărite penal de procurorii Parchetului Capitalei pentru evaziune fiscală şi spălare de bani în dosarul evaziunii fiscale de la MediaPro. În acest sens, anchetatorii fac, joi, 41 de percheziţii în trei judeţe din ţară şi în Capitală. 27 de oameni martori şi suspecţi, printre care şi Andrei Boncea, sunt duşi la sediul Parchetului Capitalei pentru a fi audiaţi în acest caz.

 • UPDATE 11 persoane reţinute în urma percheziţiilor la mai multe firme, printre care şi la studiourile MediaPro din Buftea. Prejudiciul, 1,5 milioane de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE 11 persoane reţinute în urma percheziţiilor la mai multe firme, printre care şi la studiourile MediaPro din Buftea. Prejudiciul, 1,5 milioane de euro

  Procurorii Parchetului Capitalei au reţinut marţi 11 persoane după ce dis-de-dimineaţă, poliţiştii au descins la sediile mai multor firme din Bucureşti şi din Ilfov, vizate de anchetatori fiind şi studiourile MediaPro din Buftea, într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciul în acest caz se ridică la 1,5 milioane de euro.

 • Nicole Cherry a lansat videoclipul piesei „Vara Mea“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Nicole Cherry a lansat videoclipul piesei „Vara Mea“

  Cântăreaţa Nicole Cherry a lansat videoclipul piesei „Vara Mea“, în regia lui Alex Ceauşu, care a colaborat în trecut cu artişti precum Anna Lesko, Fly Project, Dj Sava şi Loredana Groza. Pe parcursul filmărilor, vedetei i s-au alăturat mai mulţi colegi de breaslă cu experienţă, precum Alex Velea, Antonia, Alina Eremia, Giulia, Skizzo Skillz şi Neylini.

 • Viaţa ca un bâlci
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Viaţa ca un bâlci

  DEZINVOLTURĂ O variantă „modernă“ a „Liceenilor” lui George Şovu şi Nicolae Corjos regizează tânăra Cristina Iacob în „#Selfie“, un film marca MediaPro Pictures.

 • Terry Gilliam în România: „Tot proiectul ăsta e o nebunie“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Terry Gilliam în România: „Tot proiectul ăsta e o nebunie“

  Celebrul regizor, fost membru Monty Python şi autor al unor filme ca „Fear and Loathing in Las Vegas” şi „The Imaginarium of Dr. Parnassus“, vorbeşte pentru prima dată despre filmul pe care îl turnează zilele acestea la Studiourile MediaPro, „The Zero Theorem“. În rolul principal, unul dintre cei mai în vogă actori ai momentului, Christoph Waltz.

 • MediaPro mizează pe „Minte-mă frumos”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  MediaPro mizează pe „Minte-mă frumos”

  După ce, anul trecut, s-a plasat în vârful box office-ului românesc cu „Naşa”, MediaPro revine din 19 octombrie cu o comedie romantică, „Minte-mă frumos”, în care Diana Dumitrescu şi Andi Vasluianu apar alături de Loredana Groza.

 • Cum poţi ajunge în public la „Vocea României
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cum poţi ajunge în public la „Vocea României"

  Dacă vrei să asculţi live concurenţii din cel de-al doilea sezon al emisiunii de la Pro TV, te poţi înscrie pentru acest lucru, au anunţat producătorii show-ului.

 • „Ho Ho Ho“ şi „State“ sunt de vânzare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Ho Ho Ho“ şi „State“ sunt de vânzare

  Producţiile MediaPro, „State de România“, „Aniela“, „Ho Ho Ho“ şi „Fire and Ice: The Dragon Chronicles“ au fost scoase la vânzare la târgul de televiziune de la Cannes, MIPTV, desfăşurat în această săptămână.

Modifică Setările