Stiri despre mat maneri

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • „Oedipe Redux“, opera lui Enescu reimaginată în cheie jazz, la  Festivalul Europalia VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Oedipe Redux“, opera lui Enescu reimaginată în cheie jazz, la  Festivalul Europalia VIDEO

  Proiectul „Oedipe Redux“ , o „re-imaginare“ contemporană, în cheie de jazz,  a capodoperei enesciene, realizat de artistul român Lucian Ban şi de violistul american Mat Maneri, va fi intepretat în cadrul Festivalului Internaţional de Arte EUROPALIA, într-un turneu ce cuprinde cinci concerte în Belgia, Franţa, Olanda, în perioada 19-29 noiembrie.

 • Jazz la Teatrul Odeon, cu un trio de excepţie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jazz la Teatrul Odeon, cu un trio de excepţie

  Celebrul violist american, nominalizat la premiile Grammy, Mat Maneri, va sustine mâine un concert extraordinar la Bucuresti altauri de reputatul violonist german Albrecht Maurer şi pianistul de origine română Lucian Ban cu ocazia lansarii albumuli Fantasm editat de casa de discuri germana Nemu Records.

 • De la New York la Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  De la New York la Bucureşti

  În 1999 pianistul Lucian Ban părăsea România, pentru că era hotărât să se afirme ca muzician de jazz nu în altă parte decât în oraṣul care fie te înalṭă, fie te scufundă definitiv.

 • Mat Maneri, geniul jazzului american, îndrăgostit de muzica tradiţională românească şi de langoş
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mat Maneri, geniul jazzului american, îndrăgostit de muzica tradiţională românească şi de langoş

  Unul dintre cei mai buni artişti de jazz din Statele Unite, americanul de origine italiană Mat Maneri, şi-a petrecut mare parte din luna decembrie în România, într-un turneu de promovare a celui mai nou album, „Transylvanian Concert”, pe care l-a pus la cale alături de românul Lucian Ban. Artistul a mărturisit că îi plac mult muzica tradiţională românească şi... langoşul.

 • FOTO Cei mai buni cântăreţi de jazz de pe scena internaţională, prezenţi la Bistriţa. Colindă românească, printre piesele reinterpretate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Cei mai buni cântăreţi de jazz de pe scena internaţională, prezenţi la Bistriţa. Colindă românească, printre piesele reinterpretate

  Miercuri, 4 decembrie în Sinagoga din Bistriţa a răsunat jazz de cea mai bună calitate. Prezenţi să-i încânte pe bistriţei au fost Lucian Ban, originar din comuna Teaca, judeţul Bistriţa-Năsăud şi Mat Maneri, unul dintre cei mai buni muzicieni de jazz din lume, nominalizat chiar la premiile Grammy în anul 2006.

Modifică Setările