Stiri despre marea finala

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Marea finală a circuitului Superkombat va avea loc în Angola, la 7 noiembrie
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Marea finală a circuitului Superkombat va avea loc în Angola, la 7 noiembrie

  Marea finală a circuitului Superkombat din acest an va avea loc pe 7 noiembrie în capitala statului Angola, Luanda, fiind pentru prima oară în istorie când promoţia românească înfiinţată în 2011 va organiza cel mai mare eveniment al anului în afara Europei, a dezvăluit promotorul Eduard Irimia, care a adăugat că Superkombat va reveni pe 2 octombrie la Milano.

 • Finala „X Factor“, de interes naţional: românii îşi pot vota favoriţii la casele de pariuri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Finala „X Factor“, de interes naţional: românii îşi pot vota favoriţii la casele de pariuri

  Emisiunea „X Factor“, difuzată de Antena 1, se apropie de finală, ultimul show desfăşurându-se duminică, 22 decembrie, când va fi desemnat câştigătorul celui de-al treilea sezon „X Factor“, dar şi al marelui premiu în valoare de 120.000 de euro. Nu doar câştigătorul îşi poate rotunji veniturile, ci şi telespectatorii, pentru că o casă de pariuri din România a scos cote pentru finaliştii show-ului.

 • Finala „Dansez pentru tine“: Ilinca Vandici şi Răzvan Marton sunt marii câştigători ai celui de-al 14-lea sezon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Finala „Dansez pentru tine“: Ilinca Vandici şi Răzvan Marton sunt marii câştigători ai celui de-al 14-lea sezon

  Ilinca Vandici şi Răzvan Marton sunt marii câştigători ai celui de-al 14-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine“. Chiar dacă Răzvan a suferit un accident şi nu şi-a putut mişca braţul drept, acesta a dat dovadă de ambiţie şi astfel a reuşit să convingă juriul că merită primul loc. Tânărul nu a mai dansat niciodată, dar acest lucru nu l-a împiedicat să-şi împlinească visul: să asigure bunicilor şi frăţiorului său un trai decent.

 • „Dansez pentru tine“ de 147.000 de euro
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  „Dansez pentru tine“ de 147.000 de euro

  După şase ediţii în care au trecut prin mari emoţii, condamnări la dueluri şi numeroase accidentări, concurenţii rămaşi în concurs, Nicoleta Luciu, Oana Ioniţă şi Roxana Ionescu, împreună cu partenerii lor, se vor întâlni în această seară în marea finală care pune în joc suma de 147.000 de euro.

 • UPDATE El este cel mai talentat român al anului 2012
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  UPDATE El este cel mai talentat român al anului 2012

  A început marea finală, din sezonul 2, a emisiunii „Românii au talent“. În această seară publicul va decide cine este cel mai talentat român al anului 2012 dintre cei 15 finalişti. Câştigătorul va pleca acasă cu premiul cel mare de 120.000 de euro.

 • Adrian Ţuţu şi Narcis Ianău, favoriţi la „Românii au talent“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adrian Ţuţu şi Narcis Ianău, favoriţi la „Românii au talent“

  „Rapper-ul din Focşani“ are cota 2, iar „contratenorul cu voce de aur“ – 2.05. Pentru prima dată în România, o casă de pariuri cotează competitorii dintr-un show tv. Bet Cafe Arena pregăteşte oferte de pariuri pentru Eurovision şi „Dansez pentru tine“.

 • La „Românii au talent“ s-a votat emoţional
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  La „Românii au talent“ s-a votat emoţional

  Câştigătorii cu cele mai multe voturi din cele patru semifinale au poveşti de viaţă impresionante. Narcis Iustin Ianău,  Adrian Ţuţu, Ştefan Florescu şi Valentin Dinu au câştigat cele mai multe voturi din partea publicului.

 • VIDEO Un cocktail de talente la ultima semifinală
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO Un cocktail de talente la ultima semifinală

  Cea de-a patra şi ultima semifinală a concursului „Românii au talent“ a completat lista celor 12 finalişti ai emisiunii de la Pro TV. Valentin Dinu, spălătorul de maşini, barmanul Luca Valentin şi gimnasta Medeea au fost preferaţii publicului sâmbătă seară.

 • K1: Ghiță va lupta cu turcul Gokhan Saki
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  K1: Ghiță va lupta cu turcul Gokhan Saki

  În urma tragerii la sorți a piramidei din marea finală K1 care va avea loc în Japonia, la 11 decembrie, Daniel Ghiță va lupta în sferturile de finală cu turcul Gokhan Saki. Ghiță este primul român care atinge marea finală K1.

Modifică Setările