Stiri despre ion butmalai

  16 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cristian Rizea va fi audiat de procurorii moldoveni, după ce a declarat că Plahotniuc stă în spatele deceselor lui Butmalai, Luncaşu şi Salemi VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cristian Rizea va fi audiat de procurorii moldoveni, după ce a declarat că Plahotniuc stă în spatele deceselor lui Butmalai, Luncaşu şi Salemi VIDEO

  Procuratura Generală Republicii Moldova a anunţat joi, 6 mai, că a luat act de declaraţiile făcute de către fostul deputat român Cristian Rizea, potrivit căruia, ex-deputatul PLDM Ion Butmalai, dar şi oamenii de afaceri Iurie Luncaşu şi Saro Salemi (cetăţean al Italiei) ar fi fost asasinaţi la comanda oligarhului Vlad Plahotniuc.

 • Acuzaţie: Dosarul
lui Butmalai a fost clasat la comandă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Acuzaţie: Dosarul lui Butmalai a fost clasat la comandă

  Fostul deputat liberal-democrat Ion Butmalai nu s-a sinucis, ci a fost asasinat, a afirmat avocata Ana Ursachi. Aceasta i-a acuzat pe fostul vicepreşedinte al PD, Vladimir Plahotniuc, şi fostul lider al PLDM, Vlad Filat, că s-ar afla în spatele omorului. Totodată, Ursachi s-a arătat surprinsă de faptul că, la nici un an de la decesul lui Butmalai, procurorii au dispus clasarea cauzei penale.

 • Fiul lui Ion Butmalai susţine că tatăl său a fost omorât
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fiul lui Ion Butmalai susţine că tatăl său a fost omorât

  Fiul mai mare al regretatului Ion Butmalai nu crede că tatăl său ar fi putut să îşi pună capăt zilelor. Băiatul susţine că Butmalai avea planuri pentru viitor şi pregătea lansarea unui proiect politic pentru alegerile locale, transmite IPN.

 • Misterele din jurul morţii lui Butmalai. O scrisoare de adio cu nume de politicieni
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Misterele din jurul morţii lui Butmalai. O scrisoare de adio cu nume de politicieni

  Procuratura a informat oficial că în cazul decesului fostului deputat Ion Butmalai a fost declanşată o anchetă pentru omor, după ce iniţial fusese comunicată ipoteza sinuciderii. Avocata Ana Ursachi ne-a dezvăluit că Butmalai a lăsat în urma sa mai multe foi scrise de mână în care apar nume de politicieni.

 • Moartea lui Ion Butmalai este supusă anchetei
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Moartea lui Ion Butmalai este supusă anchetei

  Decesul deputatului Ion Butmalai a survenit în urma unei plăgi împuşcată transfixiantă, în regiunea de stînga a toracelui, cu plagă de ieşire la nivelul spatelui pe stînga. Diagnosticul fixat iniţial de medicii legişti a fost confirmat de medicii care au efectuat necropsia.

 • Deputatul Ion Butmalai a fost găsit împuşcat
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Deputatul Ion Butmalai a fost găsit împuşcat

  Deputatul Ion Butmalai a fost găsit azi după prânz fără suflare în propria locuinţă din oraşul Cahul. Corpul neînsufleţit al politicianului a fost găsit de soţia acestuia, anunţă poliţia.

 • Pro-europenii de la Chişinău vor să promoveze Unirea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Pro-europenii de la Chişinău vor să promoveze Unirea

  După semnarea Acordului de Asociere dintre Republica Moldova şi Uniunea Europeană, partidele pro-europene de la Chişinău şi-au propus ca în cadrul campaniei electorale din această toamnă să susţină şi mesajul Unirii cu România, ca variantă de integrare mai rapidă în spaţiul european, dar şi de normalizare  a cursului istoric.

 • Ion Butmalai: Decizia Curţii Constituţionale este una consultativă
şi nu este obligatorie pentru Parlament
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ion Butmalai: Decizia Curţii Constituţionale este una consultativă şi nu este obligatorie pentru Parlament

  „Decizia  de aseară a Curţii Constituţionale, este una consultativă şi nu obligatorie pentru Parlament. Curtea a încălcat procedura de examinare a sesizării. Există o practică internaţională, o serie de legi şi tratate la care Moldova este parte. Este o decizie politică ieşită din comun. Partidul Liberal Democrat din Moldova o va contesta“, a declarat Ion Butmalai, deputat liberal-democrat.

 • Doi parlamentari liberal-democraţi contestă la Curtea Constituţională demisia judecătorului Valeriu Arhip
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Doi parlamentari liberal-democraţi contestă la Curtea Constituţională demisia judecătorului Valeriu Arhip

  Liberal-democraţii Ion Butmalai şi Alexandru Cimbriciuc solicită magistraţilor Curţii Constituţionale să declare neconstituţională hotărârea Parlamentului privind eliberarea lui Valeriu Arhip din funcţia de judecător la Curtea Supremă de Justiţie. Parlamentarii au votat pentru demisia acestuia la sfârşitul anului trecut, după ce magistratul a ajuns în vizorul SIS.

 • Vlad Filat nu se mai războieşte cu „păpuşarul“:„Am ales să asigur echilibrul în AIE“
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Vlad Filat nu se mai războieşte cu „păpuşarul“:„Am ales să asigur echilibrul în AIE“

  Prim-ministrul Vlad Filat şi-a temperat criticile şi acuzaţiile la adresa prim-vicepreşedintelui Parlamentului, democratul Vlad Plahotniuc, de dragul liniştii în alianţa de guvernare. „Am ales să asigur echilibrul necesar în AIE pentru ca să mergem cu toţii înainte. Nu politicienii trebuie să investigheze şi să dea verdicte. Sunt procurori şi judecători", a declarat premierul într-un interviu pentru „Adevărul".

 • DEZVĂLUIRI Mafia alcoolului este protejată de procurori, susţine un deputat PLDM
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  DEZVĂLUIRI Mafia alcoolului este protejată de procurori, susţine un deputat PLDM

  Circa 50% din producţia alcoolică comercializată pe piaţa Republicii Moldova, inclusiv în magazinele specializate ale producătorilor are timbre de acciz false, arată o notă informativă difuzată de Ion Butmalai, Secretarul Comisiei Parlamentare pentru Securitate Naţională, Apărare şi Ordine Publică.

Modifică Setările