Stiri despre intalnirile internationale de la cluj

  8 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • VIDEO
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  VIDEO "Europa noastră" se arată la Întâlnirile Internaţionale de la Cluj, în perioada 6-11 octombrie

  Teatrul Naţional Cluj-Napoca, condus de regizorul Mihai Măniuţiu, organizează cea de-a V-a ediţie a festivalului anual Întâlnirile Internaţionale de la Cluj, al cărui scop este promovarea dialogului internaţional prin teatru, iniţierea şi realizarea de colaborări culturale în spaţiul naţional şi internaţional. Ediţia din acest an va avea loc în perioada 6-11 octombrie.

 • Un experiment vesel
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Un experiment vesel

  Tema principală de dezbatere a „Întâlnirilor Internaţionale de la Cluj” din acest an a fost „Căile libertăţii”. Discuţiile au fost susţinute şi dublate în plan teatral de producţii ale Naţionalului clujean precum „Spectatorul condamnat la moarte” în regia lui Răzvan Mureşan sau „Istoria comunismului povestită pentru bolnavii mintali”, spectacol regizat de regretata Mona Marian, ambele pe texte de Matei Vişniec.

 • Singuraticul lui Ionesco, din bordelul lumii
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Singuraticul lui Ionesco, din bordelul lumii

  La ediţia a III-a a „Întâlnirilor Internaţionale de la Cluj“, a avut loc premiera spectacolului „Ce nemaipomenită aiureală!“, pus în scenă de Silviu Purcărete, după piesa lui Eugène Ionesco

 • Zilele George Banu. „Plugarul şi moartea“, în cadrul Întâlnirilor Internaţionale ale Teatrului de la Cluj
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Zilele George Banu. „Plugarul şi moartea“, în cadrul Întâlnirilor Internaţionale ale Teatrului de la Cluj

  Teatrul Naţional Cluj-Napoca a organizat, în perioada 3-6 octombrie, cea de-a treia ediţie a „Întâlnirilor Internaţionale de la Cluj“, dedicate lui George Banu. Printre spectacolele, în premieră, s-au numărat „Ce nemaipomenită aiureală!“ (regia Silviu Purcărete), „Plugarul şi moartea“ (regia Mihai Măniuţiu) şi „Sânziana şi Pepelea“ (regia Alexandru Dabija).

 • Cartea de teatru - O şcoală a spectatorului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cartea de teatru - O şcoală a spectatorului

  În intervalul 3-6 octombrie vor avea loc în organizarea Teatrului Naţional din localitate Întâlnirile Internaţionale de la Cluj. Ediţia din acest an e dedicată omagierii prin spectacole, dezbateri şi lansări de carte a personalităţii marelui teatrolog George Banu.

Modifică Setările