Stiri despre honore de balzac

  5 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Cinci obiceiuri pe care le-au adoptat scriitorii pentru a-şi crea operele
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cinci obiceiuri pe care le-au adoptat scriitorii pentru a-şi crea operele

  Pe lângă talentul şi munca dedicate creării unora dintre capodoperele literaturii universale, scriitorii au dezvoltat şi obiceiuri despre care aceştia credeau că îi făceau să scrie mai bine. De la statul în picioare,  şi până la băutul unor cantităţi imense de cafea, creatorii unor celebre opere literare au avut programe diferite şi obiceiuri diferite, dar care, se pare, că au dat rezultate.

 • Reabilitarea unei regine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reabilitarea unei regine

  Cartea „Catherine de Médicis“, de Balzac, va fi vândută cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 10,99 lei. Un roman istoric care îmbină mijloacele romantismului şi ale realismului, cartea îşi propune să spele imaginea uneia dintre cele mai controversate regine a Franţei.

 • Feţele unei regine controversate
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Feţele unei regine controversate

  Romanul „Catherine de Médicis“, de Honoré de Balzac, va fi distribuit, împreună cu ziarul „Adevărul“, la preţul de 10,99 lei.

 • Politica unei regine
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Politica unei regine

  JOI, 27 MAI Romanul „Catherine de Médicis“ va fi distribuit împreună cu „Adevărul“, la preţul de 10,99 lei. Celor care cercetează istoria secolului al XVI-lea în Franţa, figura Catherinei de Médicis le apare la fel ca a unui mare rege, consideră Honoré de Balzac.

Modifică Setările