Stiri despre holender

  7 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Dragă domnule Holender,
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Dragă domnule Holender,

  Ştiu că în astfel de momente există o agitaţie teribilă în jurul directorilor de Festival. În general, atenţia vine de la cei care se trezesc tîrziu şi doresc, de regulă, invitaţii la concertele despre care se vorbeşte în tîrg mai tare. Nu are nici o importanţă că biletele şi abonamentele s-au epuizat din ianuarie.

 • Spion în proiectul „Capitala Culturală Europeană”: „Clujul are orgolii mari, la Iaşi nu se face nimic”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Spion în proiectul „Capitala Culturală Europeană”: „Clujul are orgolii mari, la Iaşi nu se face nimic”

  Reprezentanţii Primăriei Timişoara au organizat astăzi o întâlnire cu personalităţile din Timişoara, care au fost invitate să susţină proiectul „Timişoara – Capitală Culturală Europeană”. Cei prezenţi au semnat şi un angajament de susţinere, iar directorul Filarmonicii, Ioan Gârboni, a spus că Timişoara are şanse mai mari în faţa unor oraşe ca Iaşi sau Cluj-Napoca.

 • Holender caută muzicieni talentaţi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Holender caută muzicieni talentaţi

  Fostul director al Operei de Stat din Viena este consilier la Metropolitan Opera din New York şi la Opera din Tokyo. Ioan Holender, director artistic al Festivalului „George Enescu“, va participa la 28 ianuarie, în Aula Muzeului „George Enescu“, la prima conferinţă dedicată ediţiei din 2011.

 • FOTO Sinucidere inspirată din operă
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  FOTO Sinucidere inspirată din operă

  Roxana Briban s-a sinucis sâmbătă, după ce a postat pe Facebook o mână însângerată din „Madama Butterfly". Soprana şi-a tăiat venele, a înghiţit un pumn de pastile şi s-a asfixiat cu nişte pungi de plastic. A fost găsită sâmbătă după-amiază de soţul ei, în baie.

Modifică Setările