Stiri despre hmbuzau

  20 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Jucătoarele de la Handbal Municipal Buzău, învinse de CS Dinamo
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Jucătoarele de la Handbal Municipal Buzău, învinse de CS Dinamo

  Sala Dinamo din Capitală a găzduit ultimul meci din etapa cu numărul 22 a Diviziei A la handbal feminin. CS Dinamo a întâlnit gruparea Handbal Municipal Buzău, o partidă fără miză, cele două echipe fiind deja calificate la turneul de promovare în prima ligă.

 • Adversar dificil pentru handbalistele de la HM Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adversar dificil pentru handbalistele de la HM Buzău

  Divizia A la handbal feminin programează în weekend o nouă etapă, cea cu numărul 16. Handbal Municipal Buzău va da piept cu Neptun Constanţa într-o partidă programată duminică, de la ora 15.30, în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”. Este cel mai dificil test pentru buzoience de la începutul anului.

 • Meci dificil, pentru HM Buzău, în compania handbalistelor de la Dinamo Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Meci dificil, pentru HM Buzău, în compania handbalistelor de la Dinamo Bucureşti

  Buzoienii sunt aşteptaţi în număr cât mai mare, în weekend, în Sala sporturilor, să urmărească pe viu ultimul meci al anului pentru Handbal Municipal Buzău. Elevele lui Romeo Ilie vor întâlni una dintre cele mai puternice formaţii ale Seriei I, Dinamo Bucureşti. Partida se va disputa duminică, de la ora 11.00, iar intrarea este liberă.

 • Acces restricţionat pentru jucătoarele de la Handbal Municipal Buzău în Sala Sporturilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Acces restricţionat pentru jucătoarele de la Handbal Municipal Buzău în Sala Sporturilor

  În acest weekend, va începe noul sezon al Diviziei A de handbal feminin. Gruparea Handbal Municipal Buzău va debuta în deplasare, împotriva formaţiei Spartac Bucureşti. Veştile nu sunt tocmai bune pentru Handbal Municipal. Din cauza faptulului că Primăria Buzău nu va finanţa în acest an clubul buzoian, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret i-a restricţionat trupei lui Romeo Ilie accesul în Sala Sporturilor.

 • Fetele de la HM Buzău au început pregătirile pentru Liga Naţională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Fetele de la HM Buzău au început pregătirile pentru Liga Naţională

  Vacanţa a luat sfârşit pentru fetele de la Handbal Municipal Buzău! În această seară, antrenorul Romeo Ilie a condus prima acţiune a verii, dupa o pauză de aproape două luni. Formaţia buzoiană va evolua din toamnă în Liga Naţională de handbal feminin.

 • Buzăul va avea handbal de Liga Naţională. Fetele de la HM Buzău au primit această şansă după retragerea unei echipe din Baia Mare
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Buzăul va avea handbal de Liga Naţională. Fetele de la HM Buzău au primit această şansă după retragerea unei echipe din Baia Mare

  Iubitorii sportului din Buzău au motive de bucurie. Handbal Municipal Buzău, ocupantă a locului 3 la turneul de baraj care a avut loc în urmă cu o lună, la Piteşti, va juca în viitorul sezon în Liga Naţională de handbal feminin. Accederea buzoiencelor a fost posibilă în urma retragerii din campionat a echipei HCM Baia Mare.

 • Handbal Municipal Buzău începe, în weekend, lupta pentru promovarea în Liga Naţională
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Handbal Municipal Buzău începe, în weekend, lupta pentru promovarea în Liga Naţională

  Trupa lui Romeo Ilie face parte din prima serie din cele douӑ ale barajului pentru promovare şi va întâlni formaţiile CS Măgura Cisnădie şi CSM Slatina. Echipa clasatӑ pe primul loc va accede în Liga Naţionalӑ de handbal feminin, ediţia 2016-2017. Turneul de baraj se va desfăşura în perioada 28 – 31 mai, în Sala sporturilor din municipiul Piteşti.

 • Şanse mari pentru HM Buzău să promoveze în primul eşalon al handbalului feminin
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şanse mari pentru HM Buzău să promoveze în primul eşalon al handbalului feminin

  Federaţia Română de Handbal a stabilit, miercuri, prin tragere la sorţi, cele două grupe ale turneului de baraj pentru menţinere sau promovare în Liga Naţională de handbal feminin. Handbal Municipal Buzău va evolua într-o grupă cu Măgura Cisnădie, ocupanta locului 12 la sfârşitul sezonului în Liga Naţională, şi CSM Slatina, ocupanta locului 3 în Seria vest a Ligii a doua. Turneul de baraj este programat în perioada 28 – 30 mai.

 • Handbal Municipal Buzău a ratat calificarea directă în primul eşalon
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Handbal Municipal Buzău a ratat calificarea directă în primul eşalon

  Echipa HM Buzău a pierdut ocazia de a promova direct în Liga Naţională de handbal feminin. Trupa buzoiană a pierdut partida jucată la Galaţi, în faţa formaţiei Dabunius, scor 30 – 34. În urma acestui rezultat, formaţia gălăţeană a promovat direct în Liga Naţională, iar Handbal Municipal Buzău va juca baraj de promovare, turneu programat luna viitoare.

 • Handbal Municipal Buzău şi Danubius Galaţi se luptă pentru şefia clasamentului
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Handbal Municipal Buzău şi Danubius Galaţi se luptă pentru şefia clasamentului

  Se joacă pentru promovarea directă în Liga Naţională de handbal, sâmbătă, în Sala Dunărea din Galaţi! Handbal Municipal Buzău şi Danubius Galaţi se luptă pentru şefia clasamentului, iar cine va câştiga mâine va termina sezonul pe primul loc, cel care asigură promovarea direct în prima ligă, fără a mai trece prin emoţiile unui turneu de baraj.

 • Victorie preţioasă pentru handbalistele de la HM Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victorie preţioasă pentru handbalistele de la HM Buzău

  Handbal Municipal Buzău îşi continuă parcursul fără greşeală în actualul sezon al Diviziei A de handbal feminin. Sâmbătă, în etapa cu numărul 15, gruparea buzoiană a învins formaţia CSU Neptun Constanţa. În urma acestui rezultat, formaţia din Buzău se menţine pe primul loc în seria est a Diviziei A la handbal feminin.

 • Victorie în primul meci oficial din 2016, pentru HC Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victorie în primul meci oficial din 2016, pentru HC Buzău

  Handbal Club Buzău a debutat în 2016 cu o victorie. În primul meci din returul ligii a doua la handbal masculin, disputat duminică, formaţia buzoiană a câştigat pe terenul grupării Cimentul Bicaz. În urma acestei victorii, formaţia buzoiană a urcat pe locul 4 în clasamentul Seriei Est.

 • Victorie lejeră a handbalistelor de la HM Buzău, în partida cu Şcoala 181 Bucureşti
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Victorie lejeră a handbalistelor de la HM Buzău, în partida cu Şcoala 181 Bucureşti

  Handbal Municipal Buzău îşi continuă parcursul fără greşeală în actualul sezon al Diviziei A. Sâmbătă, în etapa cu numărul 14, gruparea buzoiană a învins fără mari emoţii formaţia Şcoala nr. 181 Bucureşti, ultima clasată. În urma acestui rezultat, formaţia din Buzău se menţine pe primul loc în seria est a Diviziei A la handbal feminin.

 • Adversar accesibil, în partida de sâmbătă a handbalistelor de la HM Buzău
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Adversar accesibil, în partida de sâmbătă a handbalistelor de la HM Buzău

  Misiune aparent uşoară pentru jucătoarele de la Handbal Municipal Buzău în etapa de campionat programată sâmbătă. Elevele lui Romeo Ilie vor întâlni, în deplasare, Şcoala nr. 181 Bucureşti, formaţie aflată pe ultimul loc în seria Est a Ligii a doua. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 12.30, în Sala sporturlor din Chiajna.

Modifică Setările