Stiri despre hellvig

  9 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Terorism de stat antiromânesc
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Terorism de stat antiromânesc

  În timp ce liderii PSD şi ai României delirează vesel pe tema unei tentative de asasinat, iar populaţia e chemată să susţină nu statul de drept, justiţia şi democraţia, ci jandarmeria, cine apără poporul de terorism?

 • Şeful SRI la bilanţul DIICOT: „România, din postura de graniţă externă a UE, se confruntă cu ameninţări atipice şi complexe”
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Şeful SRI la bilanţul DIICOT: „România, din postura de graniţă externă a UE, se confruntă cu ameninţări atipice şi complexe”

  Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) şi-a prezentat joi bilanţul pe 2015. La eveniment a participat şi şeful Serviciului Român de Informaţii (SRI) care a declarat că România, din postura de graniţă externă a Uniunii Europene, se confruntă cu ameninţări atipice si complexe. La bilanţ a participat şi Laura Codruţa Kovesi, şefa DNA.

 • Recredibilizarea SRI
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Recredibilizarea SRI

  Misiune: „Protejarea valorilor democratice şi promovarea intereselor naţionale ale României şi ale aliaţilor săi pentru realizarea securităţii naţionale, asigurarea respectării drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor şi apărarea statului de drept”.

 • Eduard Hellvig: Unele firme au întârzieri şi de 700 de zile la executarea lucrărilor
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Eduard Hellvig: Unele firme au întârzieri şi de 700 de zile la executarea lucrărilor

  Recuperarea prejudiciului rezultat din avansurile acordate, aplicarea de penalităţi firmelor care au întârzieri în executarea lucrărilor şi asumarea individuală a responsabilităţii. Acestea sunt numai câteva dintre măsurile care se vor lua ca urmare a raportului de audit în MDRT, pentru perioada 2009-2012, prezentat astăzi de ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig.

 • Prințul Charles se implică în promovarea turismului carpatic
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Prințul Charles se implică în promovarea turismului carpatic

  Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig, prezent la Târgu-Mureș, a declarat astăzi că Guvernul elaborează o strategie împreună cu Casa Regală a Angliei, mai exact cu reprezentanţii Prinţului Charles, pentru promovarea turismului în Carpaţi.

 • Elena Udrea, anchetată de MAI?
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Elena Udrea, anchetată de MAI?

  Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig, a declarat, duminică, la Arad, că a solicitat Ministerului Administraţiei şi Internelor ajutor pentru anchetarea modului în care au fost cheltuite fondurile în mandatul Elenei Udrea.

 • Hellvig vrea să ia la bani mărunţi investiţiile Elenei Udrea
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Hellvig vrea să ia la bani mărunţi investiţiile Elenei Udrea

  Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Eduard Hellvig, a declarat, sâmbătă, la Suceava, că vor fi verificate toate investiţiile făcute de minister în perioada 2009-2012, pe fiecare judeţ în parte, iar în funcţie de rezultate va dispune decizii administrative sau instituţionale.

Modifică Setările