Stiri despre gus van sant

  4 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • Robin Williams, Good Will Hunting
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Robin Williams, Good Will Hunting

  Acest film le-a adus Oscarul pentru scenariu tinerilor Ben Affleck şi Matt Damon, o onoare meritată pentru portretul profesorului, jucat de Robin Williams, care şi el a fost onorat cu premiul Oscar. Acet rol este modelul pentru toate şcolile unde tinerii suferă din cauza individualismului care ne micşorează sufletele.

 • Festivalul de film de la Berlin 2013: Arte marţiale, culori şi pelicule sumbre
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Festivalul de film de la Berlin 2013: Arte marţiale, culori şi pelicule sumbre

  De la 'Neatza am fugit la aeroport deşi era încă devreme, dar am profitat să văd un clasic pe laptop (Doamne cum sună!) “Ivan cel Groaznic” al lui Eisenstein (pe care adolescenţii înca îl mai confundă cu Einstein!). Dupa spectacolul de la Metopolis cu Ţarul care-şi schimbă meseria, ţi se face poftă! Ce putea să semene Cercasov cu Daniel Day Lewis în Lincoln!

 • Cronică de moravuri: Interzis sub 18 ani
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Cronică de moravuri: Interzis sub 18 ani

  Lucrările cineastului şi fotografului american Larry Clark au fost întotdeauna privite cu suspiciune de către puritani din cauza zonei tematice pe care artistul o explorează, şi exploatează, conform unora, fără perdea: latura întunecată a adolescenţei, aceea marcată de droguri, sex şi violenţă.

 • EXCLUSIV Regizori de Oscar, invitaţi la TIFF 2010
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  EXCLUSIV Regizori de Oscar, invitaţi la TIFF 2010

  Organizatorii celui mai mare festival de film din ţară au dezvăluit primele detalii despre evenimentul din acest an. Danny Boyle, Gus Van Sant, Milos Forman şi Ben Kingsley au fost invitaţi la ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Film Transilvania, organizat în perioada 28 mai - 6 iunie.

Modifică Setările