Stiri despre grapini

  20 rezultate: Sortare: Cronologic ↓ Dupa popularitate
 • România, la mijloc între jocuri strategice. Nu vrea / nu ştie / nu poate să se lege de niciunul
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  România, la mijloc între jocuri strategice. Nu vrea / nu ştie / nu poate să se lege de niciunul

  România a intrat într-un scenariu care echivalează cu o autoizolare economică strategică majoră şi care, din punctul meu de vedere, poate avea consecinţe extrem de serioase pentru sustenabilitatea efortului nostru de supravieţuire în acest context local, regional şi continental pe care liderii noştri par să facă eforturi supraomenşti de a-l ignora.

 • Mîndrie cu cearcăne
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Mîndrie cu cearcăne

  Ce ţară! Ne livrează, clipă de clipă, de toate: mîndrie locală, disperare, haz, stupoare, valori, bîlbîieli, cuminţenii perdante şi temperament fudul, glorii de nişă şi rateuri istorice, „tristeţe plină de umor“, daci mistici subjugaţi de romani păgîni, romani furînd latina de la daci, patriotul moldovean Ştefan cel Mare în

 • Europa doamnei Grapini. Şi
cealaltă Europă, cea a marilor proiecte
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Europa doamnei Grapini. Şi cealaltă Europă, cea a marilor proiecte

  Doamna Grapini, europarlamentar român încă în funcţie, are, cel puţin din punctul meu de vedere, un merit uriaş: e sinceră şi, pentru că are nelămuriri importante despre Europa aceea care o plăteşte cu 7.000 de euro lunar (plus celelalte beneficii superconsistente ataşate funcţiei), vrea să afle răspunsuri.

 • Reducerile de taxe încep să dispară din noul Cod Fiscal
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Reducerile de taxe încep să dispară din noul Cod Fiscal

  Prevăzute a intra în vigoare de la 1 ianuarie 2016, o serie de reduceri de taxe au fost deja anulate, iar altele urmează să aibă aceeaşi soartă. Între timp, o lungă serie de măsuri populare a fost anunţată de către autorităţi.

 • Grapini of the
World
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grapini of the World

  „Am fost olimpică la Limba Română”, se lăuda, săptămâna trecută, în Adevărul, fostul ministru Maria Grapini. Savoarea şi aprecierile de care s-a bucurat textul colegilor mei izvora, evident, din ridicolul situaţiei în care se punea singură doamna Grapini, celebră printre internauţi pentru agramatismele care-i asezonează postările pe Facebook.

 • Ministrul Maria Grapini vine la Arad pentru a se întâlni cu reprezentanţii mediului de afaceri
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ministrul Maria Grapini vine la Arad pentru a se întâlni cu reprezentanţii mediului de afaceri

  Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România – Filiala Arad în parteneriat cu Federaţia Regională a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din Regiunea V Vest invită reprezentaţii mediului de afaceri să participe la o întâlnire de lucru cu ministrul delegat pentru IMM Maria Grapini şi preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Turism Răzvan Filipescu.

 • Ceata lui Piţigoi
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Ceata lui Piţigoi

  Nu ştiu de unde m-am ales cu prostul obicei ca dimineaţa, la trezire, să pornesc televizorul. Până şi în timp ce mă spăl, las uşa crăpată la baie ca nu cumva să pierd ştirile politice. Când eram tânăr priveam “Ce vrăji a mai făcut nevastă-mea?”, iar acum mă delectez cu “Ce vrăjeli a mai făcut ceata USL?”

 • Grapini continuă şantierele deschise de
Udrea dacă sunt realizate 80%
  test tag · 11 Dec 2012, 17:22

  Grapini continuă şantierele deschise de Udrea dacă sunt realizate 80%

  Ministrul delegat pentru IMM şi Turism, Maria Grapini, a declarat că şantierele deschise vor fi continuate dacă sunt realizate în proporţie de 80% şi dacă ar costa mai mult să fie oprite, în replică la o reacţie a Elenei Udrea, care a spus că ar fi o performanţă dacă ar continua proiectele începute de ea.

Modifică Setările